GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα σας κάνει να σπαράξετε: Δημοσιογράφος ξεσπά σε δάκρυα μαθαίνοντας πως στην ομηρία δολοφονήθηκε φίλη της [video]

Μια Αυστραλή δημοσιογράφος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ανακοινώνοντας τις ταυτότητες των θυμάτων του ιρανού ιμάμη ...



Μια Αυστραλή δημοσιογράφος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ανακοινώνοντας τις ταυτότητες των θυμάτων του ιρανού ιμάμη που κρατούσε σε ομηρία 17 ανθρώπους σε καφετέρια του Σίδνεϊ.

Η γυναίκα ξεσπά όταν υποχρεώνεται να ανακοινώσει στο κοινό πως νεκρή είναι η 38χρονη Κατρίνα Ντόσον, δικηγόρος και μητέρα τριών παιδιών. Η γυναίκα ήταν αδερφή εργαζόμενης στον τηλεοπτικό σταθμό, και γνωστή και φίλη της ίδιας.

«Την γνωρίζω και έχω φίλους που την γνωρίζουν. Ήταν μητέρα τριών παιδιών» είπε κλαίγοντας από την εκπομπή της, προσθέτοντας «το μάθαμε κι εμείς μόλις τώρα».
Ο συμπαρουσιαστής της Ντέιβιντ Κοχ αναλαμβάνει, αφού η Νάταλι Μπαρ κλαίει πλέον με λυγμούς: «Μητέρα τριών παιδιών... ένα από τα θύματα. Αυτή η πόλη ξύπνησε σήμερα με πολύ βαριά καρδιά».
Ο άλλος Αυστραλός που σκοτώθηκε κατά την ομηρία είναι ο Τόρι Τζόνσον, 34 ετών, ο διευθυντής του καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση