GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβήθηκαν για την ζωή τους - Άκουσαν πυροβολισμούς και κουδούνια από ζώα στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας

Πήγαν ν' ανάψουν το καντηλάκι στα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και φοβήθηκαν για τη δική τους την ζωή....



Πήγαν ν' ανάψουν το καντηλάκι στα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και φοβήθηκαν για τη δική τους την ζωή.
Οι δυο-τρεις άνθρωποι που ήταν μέσα στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας, χθες, στις 5.30 το απόγευμα άκουσαν θόρυβο από κουδούνια ζώου.

Κατάλαβαν ότι ήταν κάτι μεγάλο, καθώς η βοή που άφηνε πίσω του, καθώς έτρεχε, ήταν έντονη.

Μία γυναίκα που εκείνη την ώρα άναβε το καντηλάκι στο μνήμα του άντρα της φοβήθηκε πως επρόκειτο για κοπάδι σκυλιών, πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει την σκέψη της, άκουσε δύο με τρεις πυροβολισμούς. Έντρομη έτρεξε να κρυφτεί μέσα στην εκκλησία του νεκροταφείου.
Μέσα σ' αυτήν βρισκόταν ο ιερέας, ο οποίος και αυτός είχε ακούσει πυροβολισμούς και θόρυβο από ζώο που έτρεχε σαν να ήταν κυνηγημένο. Μάλιστα, λέγεται πως αυτό που πέρασε κοντά από το νεκροταφείο ήταν κάποιο αγριογούρουνο.
Η πληροφορία όμως, πέρα από τους ήχους και τους πυροβολισμούς δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας δήλωσε πως στον σύλλογο το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί, ούτε στην αστυνομία ή την θηροφυλακή.
Δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να ήταν όντως κάποιο αγριογούρουνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση