GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή που πέταξαν τραπέζι στην πίστα όταν τραγουδούσε ο Ρέμος [video]

Βαρύ καημό πρέπει να είχε ο θαμώνας του μαγαζιού… Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ...



Βαρύ καημό πρέπει να είχε ο θαμώνας του μαγαζιού…
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Μελίνα Ασλανίδου...

Όμως, η πρεμιέρα, συνοδεύτηκε από ένα πραγματικά απρόοπτο συμβάν καθώς γύρω στις 03:00, ενώ ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν για δεύτερη φορά στη σκηνή του «Διογένη» για το «δεύτερο πρόγραμμα», ένας θαμώνας αποφάσισε να… διακόψει την ερμηνεία του πετώντας ένα… τραπέζι στη σκηνή!
Ο Αντώνης Ρέμος, όπως διατήρησε την ψυχραιμία του και παρά το γεγονός πως ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα», διέκοψε.

Αμέσως, ρώτησε από το μικρόφωνο: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!. Ποιος το έκανε;»
Όταν τον εντόπισε είπε, απευθυνόμενος προς εκείνον: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μαλακία, αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μαλακία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνεις, δεν κάνει».
Σύμφωνα με το protothema ο άνθρωπος που πέταξε το τραπέζι στον Ρέμο ήταν ο Νάσος Θανόπουλος. Είναι ο νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο πρίγκιπας Νικόλαος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010, λίγες εβδομάδες πριν ανέβει και ο ίδιος ο πρίγκιπας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τατιάνα Μπλάτνικ εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι.
Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley στην Ελλάδα, ενώ περιγράφεται από ανθρώπους της τραπεζικής αγοράς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ως «εξαιρετικά ικανός και αποτελεσματικός» .
Το προσωπικό του μαγαζιού είχε ήδη ανέβει στην πίστα για να μαζέψει τη «ζημιά» και ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε το πρόγραμμά του σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αυτός είναι ο Νάσος Θανόπουλος, στο γάμο του, με τον κουμπάρο του Νικόλαο Γλίξμπουργκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση