GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π.Τατσόπουλος: Είμαι με το ΠΟΤΑΜΙ αλλά δεν θα γίνω "αποστάτης" [video]

Δύο μόλις ημέρες πριν την πρώτη ψηφοφορία από Βουλής για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κι ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥ...

Δύο μόλις ημέρες πριν την πρώτη ψηφοφορία από Βουλής για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κι ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει "κόκκινο" με τις δημοσκοπικές αναμετρήσεις να δείχνουν κλείσιμο της μεταξύ τους ψαλίδας στις 3 ποσοστιαίες μονάδες, από την πόλη της Χαλκίδας που βρέθηκε χετς ως κεντρικός ομιλητής κομματικής εκδήλωσης του Ποταμιού ο ανεξάρτητος Βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος αποτυπώνει τις τρέχουσες ισορροπίες.
Αν και το ΠΟΤΑΜΙ προτείνει εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και συμφωνία για Εθνικές Εκλογές το Νοέμβρη του 2015, ο κ.Τατσόπουλος διευκρινίζει ότι δεν θα διαχωριστεί από τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εξελέγει Βουλευτής στις εκλογές του 2012.




Π.Τατσόπουλους: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο Δημοκρατίας από LAMIASTARGR

2 σχόλια

  1. Μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες !

    Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού. Αυτό προβλέπει και αμερικάνικη εφημερίδα που βλέπει διάδοχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προβλέπεται σφαγή Σαμαρικών- μητσοτακικών για μετά τη μεγάλη ήττα, ενώ καραδοκούν και οι καραμανλικοί !

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση