GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολωνοί έστειλαν στον Ποροσένκο ένα χαρτοκιβώτιο γεμάτο με παιδικά ματωμένα ρούχα [video]

Των Δ. Πορφύρη - Π. Σταφυλά Πολωνοί έστειλαν στον Ποροσένκο ένα χαρτοκιβώτιο γεμάτο... με παιδικά ματωμένα ρούχα. Το δέμα συνοδευό...


Των Δ. Πορφύρη - Π. Σταφυλά

Πολωνοί έστειλαν στον Ποροσένκο ένα χαρτοκιβώτιο γεμάτο... με παιδικά ματωμένα ρούχα. Το δέμα συνοδευόταν από ένα γράμμα

» Κ. Porochenko, σας στέλνουμε τα ρούχα και τα προσωπικά είδη, των παιδιών που δεν θα πάνε ποτέ στο σχολείο γιατί ο στρατός σας τα σκότωσε. Στείλατε τους δολοφόνους σας στο Donbass για να σπείρουν το θάνατο και τον όλεθρο, καθώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε δεν είναι ένα Ουκρανικό Donbass αλλά ένα νεκρό Donbass.

Σκοτώνετε τα παιδιά γιατί οι δολοφόνοι σας είναι ικανοί να βομβαρδίζουν και να προβολούν σε φιλήσυχες, ειρηνικές πόλεις που δεν θέλουν να υποταγούν στο πραξικόπημά σας. Οι δολοφόνοι σας ελπίζουν ότι ο θάνατος των παιδιών δεν λερώνει τα χέρια τους.

Πιστεύετε ότι αυτή η γενοκτονία θα μείνει ατιμώρητη; ΌΧΙ. Αργά ή γρήγορα, ο μητέρες των σκοτωμένων παιδιών θα σας πιάσουν όλους σας. Όλην αυτήν την λεγόμενη ελίτ της Ουκρανίας που κήρυξε τον εμφύλιο αδερφκτόνο πόλεμο για τα συμφέροντα της Αμερικής. Όλοι σας , τότε, θα λάβετε αυτό που αξίζετε.

Τα χέρια σας είναι βαμμένα με το σλάβικο αίμα των παιδιών , ένα αίμα ποου ποτέ δεν θα μπορέσετε να βγάλετε από πάνω σας.

Πηγή

1 σχόλιο

  1. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση