GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street Journal: Πολλοί Έλληνες στηρίζονται ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολλοί Έλληνες ήδη στηρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές, οι οποίες μάλλον θα προκηρυχθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρει η Wall ...

Wall Street Journal: Πολλοί Έλληνες στηρίζονται ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολλοί Έλληνες ήδη στηρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές, οι οποίες μάλλον θα προκηρυχθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρει η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αναφέρει το άρθρο, πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά δεν μπαίνουν σε κάποια από τις ρυθμίσεις που προσφέρει η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάτι καλύτερο να τους προτείνει.

Τραπεζικοί κύκλοι έχουν αρχίσει να αφήνουν υπόνοιες ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αρχίζουν να αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας σημειώσει σταθερή υποχώρηση τους προηγούμενους μήνες, καθώς πολλοί επιλέγουν να σταματήσουν τις πληρωμές τώρα, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο διακανονισμό με την επόμενη κυβέρνηση.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2012 ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΕΝΦΙΑ.
    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ.
    ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ.

    ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ. Ο ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΝΔ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση