GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wearable αναλαμβάνει δράση όταν πάμε για ύπνο

Το να βλέπουμε τηλεόραση στο καναπέ μας, και να μας παίρνει ο ύπνος είναι κάτι σύνηθες, ιδιαίτερα όταν είμαστε κουρασμένοι. Για το ...


Το να βλέπουμε τηλεόραση στο καναπέ μας, και να μας παίρνει ο ύπνος είναι κάτι σύνηθες, ιδιαίτερα όταν είμαστε κουρασμένοι.
Για το λόγο αυτό η UK Virgin Media, ετοιμάζει ένα νέο wearable, το οποίο παρακολουθεί τους παλμούς και όταν πέσουν χαμηλά, δηλαδή, όταν μας πάρει ο ύπνος στέλνει ένα σήμα στο TiVo, το οποίο σταματάει το πρόγραμμα και ξεκινάει την έγγραφή ώστε να το δούμε κάποια άλλη στιγμή.
Η συσκευή σχεδιάστηκε από τον Ryan Oliver 15 ετών και τον Jonathan Kingsley 14 ετών, μαθητές στο Manchester Creative Studio και θα ξεκινήσουν τις δοκιμές με το νέο έτος. Η Virgin Media, μέσω του project Switched on Futures, ανέθεσε στα 2 παιδιά τη κατασκευή του 3D printed βραχιολιού KipstR. Χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα για τους παλμούς του ατόμου που το φοράει και στη συνέχεια αναλαμβάνει, όταν αυτοί πέσουν, τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου του TiVo.
Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί για τις δοκιμές στην επίσημη σελίδα της Virgin Media, αν και για τη χώρα μας είναι ακόμη πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση