GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Δείτε παρακάτω τα θέματα ημερήσιας Διάταξης. Επικύρωση πρακτικών 19ης & 20ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττική...



Δείτε παρακάτω τα θέματα ημερήσιας Διάταξης.

Επικύρωση πρακτικών 19ης & 20ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2014.
Έγκριση σύναψης και όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την υλοποίηση του έργου «Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Περάματος», προϋπολογισμού 320.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Θανοπούλου)
Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Π. ΡΑΛΛΗ –ΚΟΜΝΗΝΩΝ –ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ», συνολικού προϋπολογισμού 2.183.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)
Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην “Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Αττικής” και συγκρότησή αυτής (άρθρο 85 Ν. 4314/2014 ΦΕΚ 265/τ.Α’/23-12-2014).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σ. Κοροβέσης)
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Διευθέτησης ρέματος Αγίας Παρασκευής στη ΔΚ Άνοιξης», Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Υποβολή Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Υδραυλικών Έργων Διευθέτησης ρεμάτων στα πλαίσια της μελέτης “Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής επεκτάσεων Α΄ κατοικίας του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης της κοινότητας Κρυονερίου”», της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Άρση επικινδυνότητας οδών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας».

(Εισηγήτρια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)
Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., για την εκτύπωση και διανομή έντυπου πληροφοριακού υλικού με οδηγίες αυτοπροστασίας του πληθυσμού σε περίπτωση ατυχήματος “SEVESO”.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
Ορισμός Εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τη συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής θεμάτων οχημάτων ΕΔΧ του αρ.3 του Ν. 1437/1984 αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
Έγκριση 1ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2015 λόγω της Διενέργειας Βουλευτικών Εκλογών στις 25 - 1 - 2015.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

1 σχόλιο


  1. Στο ξαναζεσταμένο φαγητό κινδυνολογίας του 2012, που μας σερβίρει και πάλι η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά και οι νταβατζήδες της, με το δουλοπρεπές ερώτημα: "ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;", απαντάμε:

    Δεν θα πει "όχι" η Ευρώπη, τρολάκια και παπαγαλάκια της Συγγρού, γιατί τότε θα πει "όχι" και η ελληνική κυβέρνηση!!

    Και κανείς δεν θέλει μια τεράστια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, που θα μπορούσε να προκληθεί από την αδιαλλαξία της Μέρκελ, με κίνδυνο να πτωχεύσουν οι ετοιμόρροπες Ιταλία και Γαλλία, να καταρρεύσει συνολικά το ευρώ και η ύφεση να φτάσει μέχρι τις ασιατικές αγορές και την Κίνα!!!

    Τότε θα δείτε τους Γερμανούς κυβερνώντες και τραπεζίτες να βάζουν ΠΟΛΥΥΥΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ (βλέπε διαγραφή χρέους και αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης)!!

    Αν ήθελαν να ξεφορτωθούν το «πρόβλημα» που λέγεται Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα το είχαν ήδη κάνει!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! Παρά επενδύουν στο φόβο με τα εδώ άθλια υποχείριά τους, Σαμαρά-Βενιζέλο και το σύστημα διαπλοκής κανάλια-τραπεζίτες-εθνικοί εργολάβοι, βλέπε νταβατζήδες!!!

    Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος! Είναι η 24η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο (τρομάρα μας!!!) και μια ενδεχόμενη πτώχευσή της ή μια τυχόν έξοδος της από την ευρωζώνη (κάτι που δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη, θεσμικά), ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    Τις... σαχλαμάρες που λέτε, αφήστε να τις λέει ο αποτυχημένος Σα(χλα)μαράς, για να πέφτει το γέλιο της αρκούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση