GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαστρονομικό οδοιπορικό στο Βελιγράδι με τα "1000 μίλια γεύσεις"

Στο 9ο επεισόδιο της ταξιδιωτικής – γαστρονομικής εκπομπής «1000 Μίλια Γεύσεις» ο Βαγγέλης Δρίσκας ολοκληρώνει το γαστρονομικό οδοιπορι...

Γαστρονομικό οδοιπορικό στο Βελιγράδι με τα

Στο 9ο επεισόδιο της ταξιδιωτικής – γαστρονομικής εκπομπής «1000 Μίλια Γεύσεις» ο Βαγγέλης Δρίσκας ολοκληρώνει το γαστρονομικό οδοιπορικό του στο Βελιγράδι, έναν γοητευτικό προορισμό που κρύβει πολλές εκπλήξεις σε κάθε βήμα.

Συνεχίζοντας τις περιπλανήσεις μας στην πόλη συναντάμε δύο φίλους που έστησαν το Rusmir, το πιο πετυχημένο στέκι με ψητά κρέατα και χειροποίητα λουκάνικα και μοιραζόμαστε τα μυστικά της τέχνης τους.

Επιβιβαζόμαστε σε ένα μεσαιωνικό πλοίο για μία μοναδική βόλτα στον Δούναβη και σταματάμε στις όχθες του για να δοκιμάσουμε τις σπεσιαλιτέ του Saran που είναι το πιο διάσημο εστιατόριο ψαροφαγίας της πόλης.

Μπαίνουμε στο SuperMarket, ένα πολύ έξυπνο και μοντέρνο concept που προσφέρει τα πάντα: φαγητό, ποτό, μουσική, τέχνη, διακόσμηση και ρούχα.

Δοκιμάζουμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς σε ένα από τα καλύτερα παγωτατζίδικα του κόσμου, το Moritz Eis.

Μοιραζόμαστε ήχους, εικόνες και γεύσεις από ένα κλασσικό κυριακάτικο γεύμα σε ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά εστιατόρια, το Manjez και γνωρίζουμε και την μοντέρνα πλευρά της σέρβικης γαστρονομίας στο Mala Fabrica Ukusa.

Οι περιπλανήσεις στην πόλη μας μεταφέρουν πανέμορφες εικόνες από την καθημερινότητα μίας πόλης που έχει ζωή όλο το 24ωρο.

Για ακόμη μία φορά, ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχοι, γεύσεις και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

"1000 Μίλια Γεύσεις": Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση