GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Πώς αποκάλεσε τον Σαμαρά ο διευθυντής του «Κόκκινο 105,5»...

Ερρικος Μπαρτζινοπουλος Μόλις διάβασα ότι ο διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε σε ραδιοφωνική εκπομπή τον πρωθυπουργό &qu...

Ερρικος Μπαρτζινοπουλος
Μόλις διάβασα ότι ο διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε σε ραδιοφωνική εκπομπή τον πρωθυπουργό "μαλάκα". Τότε που η Αριστερά ήταν Αριστερά τέτοια δημοσιογραφική αλητεία ήταν αδιανόητη. Τώρα - ποιος ξέρει; - μπορεί και να επιβραβευτεί με κάποια οφίτσια αν το εκλογικό αποτέλεσμα βοηθήσει. Τελικά δικαιώνεται ο Βενιζέλος που μίλησε για "εκτσογλανισμό της κοινωνίας".
---------------------
Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express o κύριος Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ…α».
«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ…ας» είπε χαρακτηριστικά.

11 σχόλια


  1. Γιατί φωνάζουν τα ακροδεξιά λαμόγια της Συγγρού;;

    Ο Κώστας Αρβανίτης είπε απλώς το τι γράφουν για τον άθλιο και ανήθικο ΠΟΛ.ΑΝιστή οι Γάλλοι!!

    ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L'EXPRESS" ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ:

    "ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠANE ΜΑΛΑΚΕΣ"...

    "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"!

    ΟΡΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η "LE MONDE", Η "LE FIGARO", ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "L’ EXPRESS" κ.ά., ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

    “Σκληρή κριτική από το εξωτερικό για τον ακροδεξιό, Αντώνη Σαμαρά”

    Την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εκμεταλλευτεί πολιτικά τη σφαγή του «Charlie Hebdo», σχολιάζει το γνωστό γαλλικό περιοδικό «L” Express», χρησιμοποιώντας ένα σκίτσο του «Charlie Hebdo» με λεζάντα:

    «Είναι σκληρό να σε αγαπάνε μαλάκες»…

    Το περιοδικό αναφέρεται σε προσπάθειες που έγιναν εντός και εκτός Γαλλίας, από διάφορους πολιτικούς και κόμματα, για πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.

    Ως κορυφαίο παράδειγμα αναφέρει τη δήλωση του κ. Σαμαρά και τονίζει ότι «εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την τραγωδία, για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είπε ο Κώστας Αρβανίτης από την Λαμία:

    "...το πρόβλημα δεν είναι ότι τον αποκαλούν (υ.γ. οι Γάλλοι τον Σαμαρά) έτσι, αλλά ότι είναι..."

    ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ!!!

    Και εκτός αυτού και άθλιος και ανήθικος (υπόθεση Χαϊκάλη, υπόθεση Β.Οικονόμου και υπόθεση Γκερέκου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτα χαμηλό το επίπεδο του Αρβανίτη. Δεν κερδίζει, αντίθετα χάνει.
    Όσο ήταν στην ΕΡΤ, ήταν ευπρεπής. Τώρα φαίνεται, ότι εκτραχύνθηκε για να είναι ασορτί με την "Αριστερά".
    Ποιά Αριστερά; Αυτή τη γιαλαντζί Αριστερά με τις 300 συνιστώσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τους παραπανω και επαυξανω
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ; δεν είδατε τι έλεγε στο πρόγραμμα του;; ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ το 2021 ....ΑΛΛΑ μου αρέσουν αυτοί οι ανεξάρτητοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν τον ΦΟΡΤΣΑΚΗ που ΕΛΕΓΕ (έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια)..ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ βεβαίως βεβαίως ΈΞΩ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ... αλλά αστέ αυτό ΑΥΤΆ που έλεγε ήταν για το 2% του ελληνικού λάου...ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μιλούν σε συγκεντρώσεις κλειστού τύπου, σε ακροατήρια 300 έως 500 άτομα, τα περισσότερα υποψήφιοι και κομματικά στελέχη. Δεν μπορούν να συγκινήσουν πια τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσμένει τις κάλπες με την ελπίδα της Απαλλαγής.

    Κεντρώοι, κεντροαριστεροί, αριστεροί ψηφοφόροι, ακόμα και ένα μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών πηγαίνει στον Σύριζα, ο οποίος πλησιάζει την αυτοδυναμία.

    Δημοκρατικοί πατριώτες, θρησκευόμενοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα σώματα ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι από το χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους συμμάχους τους , όπως το Χριστιανοκοινωνικό κίνημα Νικολόπουλου,Πυρίκαυστο Ελλάδα του Ζουράρη, Λευκό κλπ, δίνοντας τους τη δύναμη όχι μόνο να μπουν στη Βουλή ( μια και δικαιώθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης και η κα Ξουρίδου, μετά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν σε ψευτοανεξάρτητους βουλευτές που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της σάπιας σαμαρικής ΝΔ ), αλλά και να έχουν ισχυρά ποσοστά.
    Είναι βέβαια πρωτιά του Σύριζα με μεγάλη διαφορά ( άρα η ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ είναι άχρηστη, χαμένη ψήφος ), είναι σίγουρη η τρίτη θέση της Χ.Α ( την οποία προσπάθησε να εξοντώσει ο κ. Σαμαράς, με φυλακισμένα τα ηγετικά της μέλη ), και μένει να δούμε αν ο λαός επιλέξει αυτοδυναμία του Σύριζα ή συγκυβέρνηση Σύριζα με ΑΝΕΛ ή με Ποτάμι. Γι' αυτό η ψήφος στους ΑΝΕΛ αποκτά ξεχωριστή, ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τη δημιουργία μιας ισχυρής συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση του Κώστα Αρβανίτη στην εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη,

    που ζητά την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη από τον ρ/σ Στο Κόκκινο, με αφορμή την αναφορά του στο δημοσίευμα της «L' express» για Σαμαρά σε εκδήλωση για την ελευθερία του τύπου στη Λαμία:


    "Η σημερινή ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ που ζητά την κεφαλή ενός δημοσιογράφου επί πίνακι, επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο της χθεσινής εκδήλωσης στη Λαμία «η είδηση υπό διωγμό». Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

    Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L' express», παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε "C'est dur d'être aimé par des cons" αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου το ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους.

    Η απαίτηση της εκπροσώπου της ΝΔ για απομάκρυνση απόλυση δημοσιογράφου από το Κόκκινο εντάσσεται στην πάγια κυβερνητική πολιτική που έχει οδηγήσει την χώρα στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως (99η) σε ό,τι αφορά στην ελευθερία του τύπου.

    Επισυνάπτουμε την συγκεκριμένη γελοιογραφία, για να απαντήσει η κυρία Σπυράκη επί της ουσίας, όχι μόνο στην Γαλλική εφημερίδα, αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες που την αναπαράγουν μαζικά.

    Για τον 105,5 Στο Κόκκινο
    Κώστας Αρβανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

    Συγκλονιστική "κραυγή πόνου" πρώην Νεοδημοκράτισσας:

    https://www.youtube.com/watch?v=RNmYKqCs3_g#t=30

    Μετά απ’ αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα ο ίδιος είπε πως είναι μαλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι μαλάκας. παλιόπουστας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΘΟΣ ο Σαμαράς δεν είναι μαλάκας...είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ..

    Θα μιωση τον ΕΝΦΙΑ π.χ ΑΠΟ 1000 ευρω στα 999 ευρω ..ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΊΝΑΙ ΗΠΙΑ ΥΛΈΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ όταν κάνει υπουργούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ ...ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ... ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ..ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..ΣΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση