GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνικό πένθος στην Ουκρανία ύστερα από τον θάνατο 13 πολιτών

Η Ουκρανία κήρυξε σήμερα εθνικό πένθος για τους 13 πολίτες που σκοτώθηκαν την Τρίτη στα ανατολικά, όπου η πρόσφατη αναζωπύρωση ...



Η Ουκρανία κήρυξε σήμερα εθνικό πένθος για τους 13 πολίτες που σκοτώθηκαν την Τρίτη στα ανατολικά, όπου η πρόσφατη αναζωπύρωση των μαχών ενδέχεται να οδηγήσει, σύμφωνα με το Κίεβο, «σε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας που μπορεί να επεκταθεί σε όλη την ήπειρο»..

Η χώρα πενθεί σήμερα μετά τον θάνατο 13 πολιτών που έχασαν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο της γραμμής στο οποίο επέβαιναν επλήγη από μια ρουκέτα που είχε στόχο οδόφραγμα του ουκρανικού στρατού στην πόλη Βολνοβάχα της ανατολικής Ουκρανίας.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση εναντίον πολιτών μετά την ειρηνευτική συμφωνία του Μινσκ που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο.

Στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα. Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στα δημόσια κτήρια, ενώ οι ραδιοφωνικοί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ακυρώσει τα ψυχαγωγικά τους προγράμματα για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση