GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο νεκροί από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο Βέλγιο. Πυροβολισμοί, εκρήξεις και χάος [video + photos]

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια επιδρομή ανδρών της... αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου στην πόλη Βερβιέ, στα ανατ...



Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια επιδρομή ανδρών της... αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου στην πόλη Βερβιέ, στα ανατολικά της χώρας, μετέδωσε μέσω του ιστοτόπου της η δημόσια βελγική τηλεόραση RTBF.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga, επικαλούμενο πολλές πηγές της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, ανέφερε ότι ήταν σε εξέλιξη μια επιχείρηση της αστυνομίας κοντά στο κέντρο της πόλης χωρίς όμως να διευκρινίσει τον αριθμό των νεκρών. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν για 2 νεκρούς και έναν τραυματία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο υπάρχουν "πολλά θύματα" και η επιχείρηση συνεχίζεται.
Οι Αρχές δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο, μαρτυρίες κάνουν λόγο πυροβολισμούς και εκρήξεις που κράτησαν περίπου δέκα λεπτά.
Τα βελγικά μέσα αναφέρουν ότι υπήρξε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής απέναντι σε μια ομάδα υπόπτων για τρομοκρατία στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης Βερβιέ.
«Σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και τους τζιχαντιστές» δήλωσε ανώνυμα αξιωματούχος στο AFP ενώ πηγές υποστηρίζουν ότι οι δράστες, μόλις είχαν επιστρέψει από την Συρία.

Νωρίτερα, οι αρχές του Βελγίου συνέλαβαν έναν άνδρα, τον οποίο θεωρούν ύποπτο ότι προμήθευσε τον οπλισμό στους τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Παρίσι σκοτώνοντας 17 άτομα.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η νέα αιματηρή αντιπαράθεση, κυκλοφόρησε στα social media βίντεο από την επιχείρηση στο οποίο ακούγονται πυροβολισμοί και εκρήξεις, ενώ φαίνονται και φλόγες στο κτίριο όπου έγινε η επιχείρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση