GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαξε 250 κιλά καλώδια από κλειστό εργοστάσιο

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 250 κιλά καλώδια ξήλωσε από ένα εργοστάσιο παραγωγής τούβλων στην Πάτρα το οποίο δεν λειτουργεί, ένας 31χρ...


Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 250 κιλά καλώδια ξήλωσε από ένα εργοστάσιο παραγωγής τούβλων στην Πάτρα το οποίο δεν λειτουργεί, ένας 31χρονος «κυνηγός» χαλκού! Για κακή του τύχη, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης της εγκατάστασης τον είδε τη στιγμή που έφευγε με τη λεία του.
Ο 78χρονος άλλοτε εργοστασιάρχης ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας στους οποίους έδωσε με λεπτομέρειες την περιγραφή του δράστη και του οχήματος στο οποίο φόρτωσε τα καλώδια. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε στην Πάτρα και συνελήφθη έχοντας μαζί του και μια ψαλίδα που χρησιμοποίησε για τον τεμαχισμό των καλωδίων.
Όλα τα κλεμμένα καλώδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, ενώ ο 31χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση