GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος για τέσσερις ληστείες

Τέσσερις ένοπλες ληστείες κατηγορείται ότι διέπραξε κατά το τελευταίο 20ήμερο στη Θεσσαλονίκη 28χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη. ...


Τέσσερις ένοπλες ληστείες κατηγορείται ότι διέπραξε κατά το τελευταίο 20ήμερο στη Θεσσαλονίκη 28χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του, «στόχοι» του ήταν δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ και ισάριθμα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, απ’ όπου, με την απειλή πιστολιού κι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φέρεται ότι άρπαξε συνολικά 1.480 ευρώ και μία δεσμίδα στιγμιαίων λαχείων, αξίας 250 ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατά τη σύλληψή του προέβαλλε αντίσταση προκειμένου να διαφύγει, ενώ στην κατοχή του, αλλά και σε ξενοδοχείο όπου διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι, τρεις αμπούλες αερίου, μία συσκευασία με πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, ένας σκούφος κι ένα μαντήλι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση