GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανία: Συνελήφθησαν 3 νεαροί για κακοποίηση 17χρονης

H αστυνομία των Τιράνων συνέλαβε τρεις νεαρούς -δύο 18χρονους κι έναν 24χρονο- για το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης 17χρονης σε ν...


H αστυνομία των Τιράνων συνέλαβε τρεις νεαρούς -δύο 18χρονους κι έναν 24χρονο- για το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης 17χρονης σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης καθώς το συμβάν σημειώθηκε σε ένα από τα πλέον γνωστά δημόσια νοσοκομεία των Τιράνων και τα όσα εμφανίζονται στα επίμαχα στιγμιότυπα ήταν σοκαριστικά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τα αγόρια και η νεαρή ήταν μαζί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μετά τη χρήση αλκοολούχων ποτών και άλλων απαγορευμένων ουσιών, η 17χρονη λιποθύμησε και οι δράστες τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, όπου έγινε και η εγγραφή του βίντεο.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως δημοσιεύθηκε από τους δράστες πριν από πέντε ημέρες στο Youtube, το οποίο και το απέσυρε ύστερα από τέσσερις ώρες λόγω των απαράδεκτων σκηνών που περιείχε.
Τα τρία άτομα κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ το ζήτημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με την ασφάλεια στα νοσοκομεία της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση