GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θωράκισε το πρόσωπό σου απέναντι στο κρύο με 3 έξυπνα tip!

Τώρα που είναι χειμώνας και η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, το πρόσωπό σου μπορεί να χάσει εύκολα τη λάμψη του. Για το λόγο ...



Τώρα που είναι χειμώνας και η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, το πρόσωπό σου μπορεί να χάσει εύκολα τη λάμψη του. Για το λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Δες τι μπορεί να κάνεις για να το διατηρήσεις λαμπερό σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα..

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία αφήνουν την επιδερμίδα σου ξηρή και αφυδατωμένη. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να της ξαναδώσεις τη χαμένη της λάμψη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην ξεχνάς την καθημερινή της φροντίδα. Το πρόσωπό σου είναι ο καθρέφτης σου και σίγουρα θα ήθελες να είναι μονίμως πεντακάθαρο και λαμπερό.

Για να το πετύχεις αυτό, ακολούθησε τα εξής βηματάκια:

1. Καθάρισε το πρόσωπό σου μία φορά την ημέρα. Καλύτερα θα ήταν να το καθαρίσεις πολύ καλά το βράδυ, πριν κοιμηθείς, προκειμένου να απομακρύνεις οποιαδήποτε βρωμιά, ακαθαρσία και ίχνος makeup. Το πρωί, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το ξεπλύνεις.

2. Απέφυγε προϊόντα που περιέχουν οινόπνευμα, όπως είναι τα χημικά καθαριστικά καθώς αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

3. Κάνε απολέπιση στο πρόσωπό σου μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Extra tip: Κατά τη διάρκεια της απολέπισης μην τρίβεις το πρόσωπό σου δυνατά. Κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Η ιδέα ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα μόνο το καλοκαίρι, που ο ήλιος είναι καυτός, είναι λανθασμένη. Μπορεί να θεωρείς ότι το χειμώνα είσαι ασφαλής αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θα ακτινοβολήσεις ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση