GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ: Ο Ολυμπιακός ΔΙΝΕΙ 3.500.000 ευρώ στον ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται στην Ιταλία τα δημοσιεύματα σχετικά με το  φημολογούμενο -έχει διαψευστεί από τον Πειραιά πάν...



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται στην Ιταλία τα δημοσιεύματα σχετικά με το  φημολογούμενο -έχει διαψευστεί από τον Πειραιά πάντως- ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο διεθνής σέντερ φορ της Λίβερπουλ έχει πρόταση στα χέρια του ύψους 3.500.000 ευρώ από τον Θρύλο αν πιστέψουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Τuttomercatoweb". Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται:

"Mάριο Μπαλοτέλι και ο Ολυμπιακός. Σας διηγηθήκαμε για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για ένα μεγάλο σέντερ φορ για τον Ιανουάριο. Αυτή του Μπαλοτέλι είναι μια σημαντική υπόθεση: Από χθες (σ.σ. Τετάρτη 07/01) υπάρχει η είδηση της πρότασης των 2.500.000 ευρώ για τον παίκτη.

Ο Μπαλοτέλι δεν πείστηκε, είπε όχι στην ομάδα του Πειραιά η οποία σήμερα επέστρεψε αυξάνοντας σχεδόν κατά 1.000.000 ευρώ την πρότασή της. Και τώρα ο Σούπερ-Μάριο το σκέφτεται, αν και δεν τον ενθουσιάζει η πιθανότητα μεταγραφής στην Ελλάδα".

Ο παίκτης δεν έχει... κολλήσει στην αγγλική ομάδα και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνεται για να παραχωρηθεί δανεικός. Τα παραπάνω ποσά σαφώς και δεν αφορούν δανεισμό έξι μηνών, πιθανότατα πρόκειται για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι από τον Ολυμπιακό έχει διαψευστεί οτιδήποτε έχει σχέση με τον Μάριο Μπαλοτέλι...

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση