GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονη που επιχείρησε να μεταφέρει ναρκωτικά στις φυλακές Νεάπολης

Φίλτρα καπνού εμποτισμένα με ηρωίνη επιχείρησε να περάσει μέσα στη φυλακή της Νεάπολης Λασιθίου μια 42χρονη η οποία και συνελήφθη. Η...


Φίλτρα καπνού εμποτισμένα με ηρωίνη επιχείρησε να περάσει μέσα στη φυλακή της Νεάπολης Λασιθίου μια 42χρονη η οποία και συνελήφθη. Η 42χρονη επιχείρησε να παραδώσει 10 φίλτρα καπνού εμποτισμένα με διάλυμα ηρωίνης, τα οποία προοριζόταν για τον 38χρονο φίλο της, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές.
Οι κινήσεις της όμως έγιναν αντιληπτές από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κατέσχεσαν τα φίλτρα που ήταν εμποτισμένα με ηρωίνη.
Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι της στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης 2,8 γραμμαρίων, 4,2 γραμμάρια μεθαδόνης, 2,7 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση