GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο γκάλοπ: 4,9% η διαφορά, μπαίνουν οι ΑΝΕΛ, εκτός ο Παπανδρέου

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,9 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 5,2 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγ...


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,9 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και 5,2 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alcο, την οποία θα δημοσιεύσει, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, η εφημερίδα «Το Ποντίκι».




Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32% (32% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) και η ΝΔ 27,1% (27,3%).
Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με 5,6%. Και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,1%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2% και Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ με 1%. «'Αλλο κόμμα» επιλέγει το 2,9% των ερωτηθέντων. Λευκό 2,1%. Αποχή 3,2%, ενώ ένα 8,4% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι.




Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων (χωρίς λευκό και αποχή) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33,8% και η ΝΔ 28,6%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,9%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,1% και Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ με 1%. «'Αλλο κόμμα» 3,1%. Αναποφάσιστοι 9%.




Ενδιαφέρον παρουσιάζει για μια ακόμη φορά η παράσταση νίκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκτοξεύεται στο 72%, ενώ μόλις 6% των ερωτηθέντων θεωρούν πως μπορεί τελικά η ΝΔ να κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση.
Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18 - 20 Ιανουαρίου 2015.

1 σχόλιο


  1. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Άδωνις σε τηλεοπτικό στούντιο, υπόσχεται ότι η ΝΔ θα πάρει τα σπίτια του κόσμου!

    Ολόκληρο το studio ξεσήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ με τα όσα συγκλονιστικά είπε για την άρση των πλειστηριασμών, τις Τράπεζες, μετά από το «πάγωμα» του γνωστού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τον ελληνικό λαό από το να μη χάσει το σπίτι του στα χρόνια των Μνημονίων.

    Αφού πιέστηκε και τα επιχειρήματα του τηλεοπτικού τραπεζιού τα μετέτρεπε σε «διακοπές» έφτασε στο σημείο να πει το απίθανο που συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία, αλλιώς δεν θα… ανακάμψει η οικοδομή.

    «Θα χάσουμε τα σπίτια μας για να ανακάμψει η οικοδομική δραστηριότητα;», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, για να προσθέσει ότι «πείτε και άλλα. Σας αφήνω…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση