GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακράτα: Προφυλακίστηκε ο 63χρονος για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 63χρονος από την Ακράτα ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίε...



Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 63χρονος από την Ακράτα ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα ασέλγειας κατά 12χρονης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε συλληφθεί την Κυριακή με τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς της κοπέλας γιατί, όπως τους είπε η κόρη τους, ο κατηγορούμενος την αποπλάνησε κάνοντάς της ασελγείς χειρονομίες και λέγοντας άσεμνα λόγια.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Καλαβρύτων, για σήμερα το πρωί και μετά την κατάθεσή του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία, εκ μέρους ανώνυμων αστυνομικών πηγών, βάσει της οποίας αναμένονται να κατατεθούν και άλλες μηνύσεις κατά του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να είχε παρενοχλήσει και άλλα κορίτσια στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση