GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαλε "ΤΡΕΛΑ" χρήματα στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με μόνο 6 ευρώ! Δείτε πόσα

Με 6 ευρώ κέρδισε 10 χιλιάδες ο μεγάλος τυχερός παίκτης του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» από την Αθήνα... Πόνταρε σε 12 αγώνες του Σαββάτου...



Με 6 ευρώ κέρδισε 10 χιλιάδες ο μεγάλος τυχερός παίκτης του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» από την Αθήνα...
Πόνταρε σε 12 αγώνες του Σαββάτου 10 Ιανουαρίου, σε 7 άσους, 1 διπλό, 2 ματς με 2-3 γκολ και 2 Over, με αποδόσεις από 1,60 έως 2,25.

Πέρασαν όλες επιλογές του, τις οποίες έπαιξε με πολλαπλασιαστή 20, σε ένα δελτίο αξίας 6,00 ευρώ. Με τα 12 αυτά παιχνίδια κέρδισε 10.093,51 ευρώ!
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» τα μεγάλα κέρδη μπορούν να έρθουν και με μικρά ποσά.
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στην Αθήνα.

1 σχόλιο

  1. Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουν κριθεί. Ο Σύριζα είναι πρώτο κόμμα, με διαφορά που καθημερινά αυξάνει, είναι πάνω από 5% ( σύμφωνα και με τα στοιχηματικά γραφεία η διαφορά είναι στο 4,5% από 3,25% της προηγούμενης εβδομάδας ). Η Χρυσή Αυγή είναι 3ο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7%.

    Το ζητούμενο, όμως, τώρα είναι να υπάρξει σταθερότητα μετά τις εκλογές, ώστε η οικονομία να σταθεροποιηθεί και να μπορέσουν να γίνουν οι διαπραγματεύσεις. Οι αγορές έχουν συμβιβαστεί με την πρωτιά Σύριζα, και αυτό που μένει και αφορά όλους τους Έλληνες είναι να υπάρχει ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν ψηλότερα ποσοστά, αλλά είναι ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη όχι μόνο να είναι στη νέα Βουλή αλλά να έχουν και μεγάλο ποσοστό οι ΑΝΕΛ,ώστε να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας όσο το δυνατόν πολυκομματική.

    Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι, κεντρώοι, κεντροδεξιοί, δεξιοί,αναποφάσιστοι, θρησκευόμενοι, πατριώτες, άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας, οικογενειάρχες με παιδιά, ειδικά Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι, ιερείς,καθηγητές θεολόγοι ότι πρέπει να ενισχύσουν σε αυτή την εκλογική μάχη τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κατεβαίνει ως συνασπισμός με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νικολόπουλου και την Πυρίκαυστο Ελλάδα του καθηγητή Ζουράρη. Αυτή τη φορά η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι εθνική ανάγκη. Η ψήφος στη δεύτερη και με διαφορά ΝΔ είναι χαμένη ψήφος.

    Η Χώρα πρέπει να έχει ισχυρή σταθερή κυβέρνηση και πρέπει να εκπροσωπείται στη νέα κυβέρνηση ο πατριωτικός χώρος που θα λειτουργήσει εξισορροπητικά και ευεργετικά. Κάθε ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη, εθνική και επιτακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση