GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα διακινούσε 800 γραμμάρια χασίς στα Χανιά

Το λάθος που πρόδωσε έναν 36χρονο διακινητή ναρκωτικών, ήταν ότι κυκλοφορούσε έχοντας μαζί του ένα μικρό μέρος του παράνομου εμπορεύ...


Το λάθος που πρόδωσε έναν 36χρονο διακινητή ναρκωτικών, ήταν ότι κυκλοφορούσε έχοντας μαζί του ένα μικρό μέρος του παράνομου εμπορεύματός του. Αυτό οδήγησε στη σύλληψή του από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έρευνα στο σπίτι του, όπου φύλαγε μεγάλη ποσότητα χασίς.
Όταν οι αστυνομικοί υπέβαλαν σε έλεγχο τον 36χρονο σε περιοχή του Δήμου Χανίων, βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων, ένα κινητό και 530 ευρώ. Στην κατοικία του, όμως, που ερευνήθηκε αμέσως μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 781,3 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης και τρεις κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.
*** Μέσα σε ένα… πάρκο έκρυβαν ναρκωτικά δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στα Ιωάννινα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών! Οι αστυνομικοί, που είχαν πληροφορίες για τους δυο νεαρούς Αλβανούς ηλικίας 18 και 26 χρόνων, τους παρακολούθησαν διακριτικά και εκείνοι τους οδήγησαν άθελά τους στην «καβάντζα» όπου έκρυβαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,4 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση