GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 λάθη που δε σε βοηθούν να χάσεις βάρος!

Όσο κι αν νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά,η ζυγαριά σου λέει άλλα. Δες τα λάθη που μπορεί να κάνεις και σε εμποδίζουν να χάσει...



Όσο κι αν νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά,η ζυγαριά σου λέει άλλα. Δες τα λάθη που μπορεί να κάνεις και σε εμποδίζουν να χάσεις τα κιλάκια που σου δυσκολεύουν τη ζωή.

Λάθος #1: Δεν τρως σωστό πρωινό

Αν βάζεις λίγο βούτυρο σε μία φέτα ψωμί του τοστ και φεύγεις από το σπίτι το πρωί χωρίς να τρως τίποτα άλλο δεν κάνεις την καλύτερη δουλειά. Ένα πρωτεϊνούχο πρωινό μπορεί να σε βοηθήσει να μην πεινάς όλη μέρα (ή τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι).

Λάθος #2: Κάνεις μόνο αερόβια άσκηση

Πιστεύεις ότι χρειάζεται να κάνεις μόνο αερόβια γυμναστική (χωρίς να κάνεις καθόλου βάρη) για να κάψεις λίπος; Λάθος! Αν κάνεις και λίγα βάρη θα καταφέρεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας.

Λάθος #3: Σηκώνεις μόνο ελαφριά βάρη

Ακόμα και αν κάνεις βάρη, διστάζεις να σηκώνεις πολλά κιλά. Σε καταλαβαίνουμε αλλά σηκώνοντας περισσότερα κιλά και κάνοντας λιγότερες επαναλήψεις μπορείς να κάψεις πολύ περισσότερες θερμίδες.

Λάθος #4: Δεν τρως πριν γυμναστείς

Αν πιστεύεις πως δεν πρέπει να τρως τίποτα πριν γυμναστείς και πάλι κάνεις λάθος. Μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Arkansas έδειξε ότι οι γυναίκες που έτρωγαν γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες λίγο πριν γυμναστούν είχαν πολύ περισσότερη ενέργεια και μπορούσαν να αποδώσουν πολύ καλύτερα την ώρα της προπόνησης.

Λάθος #5: Γυμνάζεσαι πάντα μόνη σου

Οι άνθρωποι που γυμνάζονται σε γκρουπ πετυχαίνουν περισσότερο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Ακόμα και αν δε θέλεις να μπεις σε κάποιο γκρουπ μπορείς να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι με φίλους ή και το αγόρι σου έτσι ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Λάθος #6: Αγχώνεσαι πολύ με τη ζυγαριά σου

Σε πρόσφατη έρευνα αποδείχτηκε ότι άνθρωποι που ήξεραν πως να χαλαρώνουν και έκαναν τεχνικές για την καταπολέμηση του άγχους κατάφερναν να χάνουν περισσότερα κιλά από εκείνους που δεν έκαναν κάτι τέτοιο.

Λάθος #7: Πίνεις αναψυκτικά light

Νομίζεις ότι δεν παίρνεις θερμίδες όταν πίνεις αναψυκτικά light; Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι άνθρωποι που ήταν υπέρβαροι, έκαναν δίαιτα για να χάσουν βάρος και κατανάλωναν light αναψυκτικά, έτρωγαν τελικά τις ίδιες θερμίδες με εκείνους που έπιναν κανονικά αναψυκτικά (όχι light). Μείνε, επομένως, μακριά από τα light αναψυκτικά και άρχισε να πίνεις νερό.

Λάθος #8: Παραλείπεις το επιδόρπιο αλλά όχι το καλαθάκι με το ψωμί

Όταν προτιμάς να τρως ψωμί πριν το φαγητό αντί για επιδόρπιο μετά, κάνεις λάθος. Καλύτερα να τρως ένα γλυκάκι μετά το γεύμα σου παρά ψωμί πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση