GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλαιστίνιος επιτέθηκε και μαχαίρωσε 9 σε λεωφορείο στο Τελ Αβίβ

Οπλισμένος με μαχαίρι, ένας 23χρονος Παλαιστίνιος εισέβαλε σε λεωφορείο στο κέντρο του Τελ Αβίβ και τραυμάτισε τουλάχιστον εννέα επιβάτ...

Παλαιστίνιος επιτέθηκε και μαχαίρωσε 9 σε λεωφορείο στο Τελ Αβίβ

Οπλισμένος με μαχαίρι, ένας 23χρονος Παλαιστίνιος εισέβαλε σε λεωφορείο στο κέντρο του Τελ Αβίβ και τραυμάτισε τουλάχιστον εννέα επιβάτες.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο της επίθεσης και άνοιξε πυρ κατά του 23χρονου, ο οποίος και συνελήφθη αφού τραυματίστηκε.

Πέντε από τους επιβάτες έχουν τραυματισθεί σοβαρά και τέσσερις φέρουν ελαφρύτερα τραύματα, δήλωσε η εκπρόσωπος. Επτά νοσηλεύονται, σύμφωνα με γιατρό του νοσοκομείου Ισίλοφ του Τελ Αβίβ.

"Λίγο αφού επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο, ο δράστης επετέθη και μαχαίρωσε τον οδηγό πολλές φορές , αλλά ο οδηγός αντέδρασε εκπληκτικά, διότι αντιστάθηκε και τον αιφνιδίασε", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομιάς του Τελ Αβίβ Μπέντζι Σάου.

Κοντά στο λεωφορείο εκινείτο όχημα που μετέφερε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν την επίθεση, κυνήγησαν τον δράστη, που προσπαθούσε να διαφύγει, τον πρόλαβαν σε κοντινό δρόμο και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η επίθεση εντάσσεται σε σειρά ανάλογων περιστατικών κατά τους τελευταίους μήνες, που χαρακτηρίζονται από την κλιμάκωση της έντασης στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ.

Ο δράστης της επίθεσης είναι Παλαιστίνιος από το Τουλκάρεμ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση