GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη (πριν από λίγο) πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Θέμα προέκυψε π ριν από λίγη ώρα με την πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στα νότια προ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Θέμα προέκυψε πριν από λίγη ώρα με την πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στα νότια προάστια.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr πρόκειται για την....
κυρία Μαρία Πανούση, πρόεδρο της γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου -και με πολύ καλές σχέσεις με τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ- η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εις βάρος της κυρίας Πανούση έγινε καταγγελία από εργαζόμενη (συμβασιούχο μάλλον) του δήμου ότι της ζητούσε τμήμα των μηνιαίων αποδοχών της. 
Η καταγγελία έγινε στην ΕΛΑΣ, αρμόδιο τμήμα της οποίας επιλήφθηκε προσημειώνοντας τα χαρτονομίσματα όταν η εργαζόμενη επισκέφθηκε στην κυρία Πανούση στο σπίτι της. 
Αυτή την ώρα η κυρία Πανούση βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και κατά τις πληροφορίες αρνείται την εις βάρος της καταγγελία. Αναμένονται επί του θέματος εξελίξεις...

6 σχόλια

  1. Προσπάθεια διάλυσης και αποσταθεροποίησης της χώρας από στελέχη της ΠΟΛΑΝ και του πρώην ΛΑΟΣ ( που έχουν επικρατήσει μέσα στην ακραία ΝΔ ).

    Ξεκινά η τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και η σαπίλα που κυβερνά την Ελλάδα και τη ΝΔ προσπαθεί να διαλύσει τη χώρα, βάζοντας "φωτιά" στην ομαλότητα. Κανένας μας, πια, δεν ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν και τι να κάνουν, μετά τις δηλώσεις του κ. Βορίδη ότι δεν παραδίδουν την εξουσία !!! Πρόκειται για κατάλυση της δημοκρατίας και του πολιτεύματος. Προσπαθούν να διαλύσουν το τραπεζικό σύστημα, την Εθνική Οικονομία και να εμποδίσουν την αυτοδυναμία του Σύριζα και την αύξηση του ποσοστού των ΑΝΕΛ. Χρησιμοποιούν όλα τα ανήθικα μέσα, τις γκρίζες/ μαύρες διαφημίσεις, την παραποίηση δηλώσεων και προγραμμάτων, χρησιμοποιούν διαπλεκόμενους εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους. Δεν έχουν ιερό και όσιο, είναι αδίστακτοι και καιροσκόποι, νοιάζονται μόνο για την εξουσία. Θέλουν να διαλύσουν πολιτικά και οικονομικά την Ελλάδα.

    Τι θέλουν ; Να μην έχει αυτοδυναμία ο Σύριζα, να μη μπουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ, για να προκαλέσουν ΧΑΟΣ και νέες εκλογές. Μετά τη Χρυσή Αυγή ( της οποίας τα στελέχη φυλάκισαν, αναιτιολόγητα σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο ), μετά την ανήθικη προσπάθεια διάλυσης των ΑΝΕΛ με "ανταλλάγματα" που δόθηκαν σε "ανεξάρτητους" βουλευτές προερχόμενους από τους ΑΝΕΛ, μετά τους εκβιασμούς, την κινδυνολογία, τη προσπάθεια διάλυσης των Τραπεζών και της ΕΘνικής Οικονομίας από ψευτοπατριώτες, τώρα, σήμερα, ισχυρίζονται ότι θα κάνουν το κάθε τι για να μη κυβερνήσουν τα κόμματα που θα ψηφίσει ο λαός την Κυριακή.

    Καλούνται οι δημοκρατικοί, οι φιλελεύθεροι Έλληνες να καταδικάσουν στη κάλπη τα συνταγματικά παραστρατήματα της αλλοιωμένης ΝΔ. Χρέος όλων είναι να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν μαζικά, πια, τον Σύριζα, τους ΑΝΕΛ και όποιο άλλο κόμμα θέλουν, τα οποία με λύσσα πολεμούν τα ακραία στελέχη που κατέλαβαν και διέλυσαν την ΝΔ και την μετέτρεψαν σε φορομπηχτικό μηχανισμός διάλυσης της μεσαίας τάξης. Κάτω τα χέρια από τις εκλογές ! Κάτω τα χέρια από την Δημοκρατία ! Ο λαός δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται ! Κάθε ψήφος στη ΝΔ του κ. Σαμαρά και του κ. Βορίδη είναι ένα βόλι στη καρδιά του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, της Οικονομίας, των Ελλήνων γενικότερα. Ουδέποτε πολιτικό κόμμα, μετά τη δικτατορία, δεν έπεσε τόσο χαμηλά όσο η σημερινή ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι

    Στο κείμενο το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας, αναφέρεται, ελπίζω εκ παραδρομής, ότι η συλληφθείσα Κυρία Μαρία Πανούση είναι Πρόεδρος της Τ. Ο. Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας. Σας πληροφορώ ότι την ιδιότητα αυτή την έχει απολέσει από έτους και πλέον και δεν είναι ούτε καν μέλος του Δ.Σ της Τοπικής Οργάνωσης.
    Παρακαλώ όπως προβείτε σε επανόρθωση των στοιχείων.

    Αργύρης Αργυρίου
    Πρόεδρος της Τ. Ο, Αλίμου
    της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι

    Σας ενημερώνω ότι κυκλοφορεί σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η είδηση της σύλληψης της Κυρίας Μαρίας Πανούση, με την λανθασμένη πληροφορία για την ιδιότητά της, ότι είναι Πρόεδρος της Τοπικής ¨Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.
    Σας πληροφορώ ότι την ιδιότητα αυτή την έχει απολέσει από έτους και πλέον και δεν είναι ούτε καν μέλος του Δ.Σ της Τοπικής Οργάνωσης.
    Επιπροσθέτως στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Κυρίου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος, κατά δική του δήλωση έλαβε την βοήθεια της ΔΗΜΑΡ και μόνο. Εξάλλου η Νέα Δημοκρατία και όλα τα άλλα κόμματα στήριξαν άλλους υποψηφίους Δημάρχους.
    Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε τα πραγματικά στοιχεία της είδησης, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    Με εκτίμηση
    Αργύρης Αργυρίου
    Πρόεδρος της Τ. Ο, Αλίμου
    της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    "ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ":

    "ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΤΟΥ!"


    Μάριο Σοάρες (ιδρυτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Πορτογαλίας, δύο φορές πρωθυπουργός και εκλεγμένος από τον λαό πρόεδρος της Δημοκρατίας για δύο θητείες): "Σε μια τόσο ενδιαφέρουσα στιγμή η Ελλάδα, μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, θα αποφασίσει για το μέλλον της χωρίς να συνεχίσει να αποδέχεται τις πολιτικές της λιτότητας που την οδηγούν στη φτώχεια, την οποία της επέβαλε η κυρία Μέρκελ και στις άλλες χώρες του Νότου. Με μεγάλη χαρά παρακολουθώ τις δημοκρατικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον φίλο και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα, που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω".

    Guardian: «Δημιουργημένος από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα ενάντια στο κατεστημένο και τη λιτότητα που παίρνει την εξουσία στην ευρωζώνη» αναφέρει, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ο νέος εθνικός ηγέτης στα 40 του. «Το Βερολίνο και η Αθήνα παραμένουν οι δύο πόλοι της βασικής ευρωπαϊκής συζήτησης και μία νίκη του Τσίπρα είναι μία απάντηση σ' αυτή τη συζήτηση που όλοι θα ακούσουν. «Αυτό φαίνεται απίθανο… Το Grexit θα δημιουργούσε προηγούμενο, διαλύοντας την καθορισμένη με συνθήκη υπόσχεση ότι η συμμετοχή στο ευρώ είναι μη αναστρέψιμη». «Η αποβολή της Ελλάδας, μετά από όσα έχει περάσει, θα προκαλούσε μαζική δυσαρέσκεια για το Βερολίνο σε άλλα μέρη της Ευρώπης, αναφέρει ο Guardian. Θα ήταν τοξική».

    PROFIL (Αυστριακό ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό): «ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ!». Ολοσέλιδο σχόλιο του Georg Hoffmann-Ostenhof, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αν ήταν Έλληνας, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, με το σκεπτικό ότι η νίκη του κόμματος θα ήταν θετική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Ο αρθρογράφος κάνει λόγο για τις απειλές της Ευρώπης περί “Grexit”, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε να τις εκμεταλλευτεί προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους, ωστόσο οι Έλληνες δεν πτοήθηκαν από αυτή την «ξεδιάντροπη και άνευ προηγουμένου» απόπειρα εκφοβισμού. Την ίδια ώρα κανείς στην Ευρώπη δεν μιλά πια για “Grexit” και είναι προφανές ότι οι εταίροι έχουν συμβιβαστεί με την προοπτική ότι θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα του οποίου κερδίζει όλο και μεγαλύτερη συμπάθεια, και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενε: για παράδειγμα, οι Financial Times επαινούν τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ να τα βάλει με τους ολιγάρχες, ενώ στο ερώτημα αν είναι τόσο ριζοσπαστικό το αίτημα του κόμματος για διαγραφή του χρέους, η –ειρωνική- απάντηση που δίνει η ίδια εφημερίδα είναι ότι αυτή η ιδέα είναι τόσο ριζοσπαστική, ώστε σχεδόν όλοι οι “mainstream” οικονομολόγοι έχουν εκφραστεί υπέρ της.

    SPIEGEL: Η γερμανική κυβέρνηση θα αναζητήσει -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- και με τη νέα κυβέρνηση μια «συμβιβαστική φόρμουλα». Σε σχέση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ o αρθρογράφος συμφωνεί σε ό,τι αφορά την αναγκαιότητα ενός κουρέματος του χρέους και ειδικότερα στην εκτίμηση ότι «η ευρωζώνη στο σύνολο της θα βγει από την κρίση μόνον εάν διαγράψει ένα μέρος του χρέους». Υπό αυτό το πρίσμα, γράφει το SPIEGEL, οι εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσαν να αποτελέσουν «έναυσμα για μια αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Σήμερα η βρωμερή ακροδεξιά, της Σαμαρικής ΝΔ, αποκάλυψε το αληθινό της, φασιστικό και αντι-ρωσικό πρόσωπο (σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που αγαπά τον αδελφό ρωσικό λαό) !!!

    Το αχρείο και άθλιο, νεο-φιλελεύθερο Αμερικανάκι, ο μητσοτακικός
    Κωστής Χατζηδάκης στο κανάλι EXTRA, κατηγορούσε τον Γιάννη Τόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (που έλεγε ότι μπορούμε να δανειστούμε και από τους BRICS- εδώ ολόκληρη Κίνα ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΤΡΙΣ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!), με τα εξής:

    "Και που θα βρείτε τα λεφτά; Από την Ρωσία;" (με απαξιωτικό και αντι-ρωσικό μένος, τώρα που η Ρωσία δέχεται οικονομικό πόλεμο από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!).

    Σκατά στα μούτρα σας, δεξιοί απόγονοι των δοσίλογων της Κατοχής, Ταγματασφαλίτες, Χίτες, Γερμανοτσολιάδες, ΜΑΥ-δες και λοιποί προδότες της Πατρίδας και του ελληνικού λαού!!

    Δεξιά παλαιολιθικά καθάρματα, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

    Ανήκετε στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μάκης Βορίδης έχει περάσει από διάφορα στάδια στην πολιτική του διαδρομή, αλλά πάντοτε υπήρξε συνεπής υπηρέτης της «μαύρης» αντίδρασης: «Διέπρεψε», ως μαθητής του Κολλεγίου Αθηνών, ηγούμενος της ακροδεξιάς-εθνικιστικής μαθητικής οργάνωσης «Ελεύθεροι Μαθητές», τοποθετήθηκε από τον ίδιο τον χουντικό Παπαδόπουλο πρόεδρος της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ στη δεκαετία του 1980, άφησε εποχή ως τσεκουροφόρος μαχητής των δρόμων, έγινε πρόεδρος κόμματος με σημείο αναφοράς την ακροδεξιά του Γάλλου Ζαν Μαρί Λεπέν, εξελέγη Βουλευτής με το ΛΑΟΣ και τη Νέα Δημοκρατία, υπηρέτησε με συνέπεια τις μνημονιακές λαοκτόνες πολιτικές είτε ως υπουργός της κυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, είτε προσχωρώντας στο κόμμα Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση