GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: “Με ποδήλατο κυκλοφορούσε ο Ξηρός στην Ανάβυσσο”

Σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ANATROPIONLINE.GR, κάτοικος της Αναβύσσου και γείτονας του Χριστόδουλου Ξηρού, ο τρο...


Σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο
ANATROPIONLINE.GR, κάτοικος της Αναβύσσου και γείτονας του Χριστόδουλου Ξηρού, ο τρομοκράτης συνήθιζε να κυκλοφορεί με ποδήλατο στην περιοχή.

Μάλιστα, η γυναίκα που μίλησε στο Anatropionline, έβλεπε τακτικά τον ξανθό άνδρα με το μούσι, όπως είχε μεταμφιεστεί ο Ξηρός τελευταία, προκειμένου να μην κινεί υποψίες. Η τελαυταία φορά που τον είδε ήταν σήμερα, πρωί Σαββάτου, όπου βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα με το ποδήλατο.

Μεταξύ άλλων, μας εκμυστηρεύθηκε ότι αν και έτυχε να δει τον τρομοκράτη αρκετές φορές σε κοντινή απόσταση, ποτέ δεν συνομίλησε μαζί του, μιας και ο ίδιος απέφευγε τις κοινωνικές συναναστροφές.

Ο Ξηρός, που ήταν για καιρό υπό παρακολούθηση, συνελήφθη σε γιάφκα στην Ανάβυσσο το μεσημέρι του Σάββατου, την ώρα που έβγαινε από το κρησφύγετο που είχε νοικιάσει, με ψεύτικα στοιχεία, και διέμενε τους τελευταίους δύο μήνες.

Τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί είχαν θέσει το σπίτι υπό παρακολούθηση και σήμερα πραγματοποίησαν επιχείρηση την ώρα που έβγαινε απ’ αυτό και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέβαλλε καμία αντίσταση και παραδόθηκε αμέσως. Τα στοιχεία αναφέρουν ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι και πως είναι ξανθός με μούσι. Η Αστυνομία επίσης προσήγαγε ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο Ξηρός.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ κλιμάκια της Αστυνομίας ερευνούν εξονυχιστικά το σπίτι, με μεγάλη προσοχή, για την περίπτωση που σε αυτό έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Στις 18:30 αναμένεται να πραγματοποιηθούν δηλώσεις από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο του 2014, παραβιάζοντας την άδεια εξόδου που του είχε δοθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

1 σχόλιο

  1. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση