GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προδοσία; Ο εξ απορρήτων του Κ. Λαλιώτη στηρίζει υποψήφιο του Γ. Παπανδρέου στον Πειραιά! Τι συμβαίνει;

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Mε μια γενναία δήλωση του προ ημερών ο Κώστας Λαλιώτης τάχθηκε κατά της διάσπασης του Π...

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Mε μια γενναία δήλωση του προ ημερών ο Κώστας Λαλιώτης τάχθηκε κατά της διάσπασης του ΠΑΣΟΚ και όσων την επιχειρήσουν, έχοντας κατά νου το κόμμα που ίδρυσε τελικά ο Γ. Παπανδρέου.

Όμως, όπως πληροφορείται το press-gr, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του και δεξί του χέρι επί δεκαετίες, ο κ. Τάκης Κασκαμπάς, κινείται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, από προχθές έχει ταχθεί ανοικτά στο πλευρό του Δημήτρη Παρασκευόπουλου ο οποίος λέει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου στην Α' Πειραιά. Επίσης έχει αρχίσει να τρέχει για να οργανώσει την υποψηφιότητά του και για να τον βοηθήσει στις επαφές με τον κόσμο (ρουσφέτια, υποσχέσεις κλπ).

Επομένως, τι συμβαίνει; Ο κ. Λαλιώτης, που γνωρίζει τη δράση του πιο στενού συνεργάτη του υπέρ ενός -κατά τις δηλώσεις του ιδίου- διασπαστή, γιατί την εγκρίνει και την επιτρέπει; Δεν βγαίνει πάνω από όλα εκτεθειμένος και ο ίδιος, με πολλά τα ερωτήματα τα οποία δημιουργούνται γι αυτή την αντίφαση;

4 σχόλια

  1. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου κλπ ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://kokkinometerizi.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html?showComment=1420225339238#c7075374311702076259

    Ανώνυμος 2 Ιανουαρίου 2015 - 9:02 μ.μ.

    O Κώστας Λαλιώτης ( = το «θείο βρέφος» της ρωσοδουλίας)
    απηύθυνε εντονότατη δημόσια έκκληση στον
    Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει σε ίδρυση
    νέου κόμματος.Αυτός όμως ιδρύει.ΠΩ'Σ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ;;;

    [Kαι ακολουθεί,αμέσως μετά,το απαντικό σχόλιο] :

    http://kokkinometerizi.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html?showComment=1420236574783#c5921052578576388918
    Kokkino Meterizi3 Ιανουαρίου 2015 - 12:09 π.μ.

    Κατ' αρχή ό,τι απαντώ δεσμεύει μονάχα το Μετερίζι και είναι μια πρώτη εντύπωση και όχι τελική πολιτική τοποθέτηση.

    Η πρόσφατη ιστορία του τόπου μας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ ως φορέα, έχει αποδείξει αναντίρρητα ότι Γ. Παπανδρέου και Βενιζέλος είναι εντελώς ενταγμένοι - και μάλιστα πρωτοπόρα - στη ρώσικη στρατηγική. Άρα, εκ των πραγμάτων δεν τίθεται θέμα πραγματικής αντίθεσης των ίδιων ως προσώπων και πολιτικών στρατηγικών.

    Τα ρεύματα όμως που καναλιζάρει ο καθένας από τους δυο είναι αλλιώτικα: ο Βενιζέλος κρατάει τα γκέμια του "εκσυγχρονιστικού", δηλαδή του πιο τυπικά ευρωπαιόφιλου - δυτικού σοσιαλδημοκρατικού ρεύματος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο φυσικά έχει αποψιλώσει από πραγματικούς δυτικόφιλους με χαραχτήρα και το χει γιομίσει με κνίτες - σοσιαλφασίστες τύπου Λοβέρδου, Μπίστη κλπ.

    Ο δε Γ. Παπανδρέου, παρά τις κοσμοπολίτικες, τάχα νεωτεριστικές του φανφάρες, είναι πάντα ένας κρατικοκαπιταλιστής, ένας "αντι-τραπεζίτης", δηλαδή ένας "αντινεοφιλελεύθερος". Γι' αυτό και κρατάει τα γκέμια εκείνου του κρατικοκαπιταλιστικού, γραφειοκρατικού τμήματος του ΠΑΣΟΚ το οποίο ένιωθε πάντα εγγύτερα στην ψευτοΑριστερά, άλλο που η τελευταία το αποκεφάλιζε και το σκότωνε (βλ. Κουτσόγιωργας, Τσοχατζόπουλος κλπ.), εκμεταλλευόμενη και τις πραγματικές λαμογιές και ατιμίες του. Φυσικά κι ο Παπατζής δεν είναι στην πραγματικότητα εθνικιστής, αλλά Ρώσος, γι' αυτό γέμιζε πάντα το ΠΑΣΟΚ κνίτες (Δαμανάκη, Ανδρουλάκης), αλλά και συνασπισμαίους σαμποταριστές (Μπιρμπίλη), δικηγόρους της κινέζικης COSCO (Παμπούκης) και γενικά διάφορα ρωσάκια.

    Ο Λαλιώτης δεν είναι ούτε δυτικός σοσιαλδημοκράτης ούτε τριτοκοσμικός κρατικαπιταλιστής, όπως και οι Παπανδρέου - Βενιζέλος. Είναι ρώσος χαφιές, σοσιαλφασίστας, οπότε το τι θέση παίρνει μεταξύ των ομοειδών του σε κάθε χρονική στιγμή λίγη πραγματική σημασία έχει. Το 2007 είχε στηρίξει ΓΑΠ ενάντια σε Μπένι, τώρα Μπένι ενάντια σε ΓΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, στηρίζει ρώσικο ναζισμό ενάντια σε ευρωπαϊκή ή και εθνική μισοδημοκρατία. Αυτό τα συμπυκνώνει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Λαλιώτης είναι ακραιφνής
    αντρεοπαπανδρεϊκός ρωσόδουλος,και
    έχει πάρει χαμπάρι τον διπλοπρόσωπο ΓΑΠ (GJP).

    Αντίθετα ο George Jeffrey Papandreou είναι δυτικός σοσιαλδημοκράτης,που
    προσποιείται τον ρωσόδουλο,

    και κάνει εισοδισμό στπυς ρωσόδουλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ,
    που κατευθύνεται από τη μαμά του
    Margaret Chant,που και παίρνει
    εκδίκηση από τον τέως της Αντρέα
    Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση