GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Χτύπησαν πάλι οι πλανόδιοι «μαϊμού» με τις κουβέρτες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Λεχαινά έπεσε θύμα του αδίστακτου «διδύμου» των «μαϊμού» πλανόδιων...


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Λεχαινά έπεσε θύμα του αδίστακτου «διδύμου» των «μαϊμού» πλανόδιων πωλητών οι οποίοι, την ώρα που κάνουν επίδειξη των εμπορευμάτων τους, ξαφρίζουν τις οικονομίες των ανυποψίαστων θυμάτων τους.
Αυτή τη φορά, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της 75χρονης γυναίκας με ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο μάρκας Hyundai και προσποιήθηκαν ότι πωλούν κουβέρτες. Ο ένας από τους δυο, ένας μελαχρινός άνδρας ηλικίας 45 με 50 χρόνων, μπήκε στο σπίτι με το πρόσχημα ότι θα της έδειχνε τα είδη που πωλούσε.
Και ενώ η ηλικιωμένη κοίταζε τις κουβέρτες, εκείνος είδε το πορτοφόλι της πάνω στον καναπέ, το άρπαξε και έφυγε τρέχοντας! Μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και έγιναν καπνός. Μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν μόνο 10 ευρώ, αλλά και έξι βιβλιάρια τραπέζης και η αστυνομική ταυτότητα της 75χρονης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση