GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ρυθμιστής ο Παπανδρέου; Κόψτε κάτι!

Ως «θλιβερό συμβάν» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει δικό του κόμμα, τονίζοντας πως «κ...

Ως «θλιβερό συμβάν» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει δικό του κόμμα, τονίζοντας πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποπειράται να διασπάσει την παράταξη».
Λίγες ώρες πριν από την «επίσημη πρώτη» του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού και έπειτα από την παραίτηση του κ. Καρχιμάκη από το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως «κάποιοι έχουν πρόσθετο βάρος για το θεσμικό ρόλο που είχαν».
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ερωτηθείς αν ο κ. Παπανδρέου θα είναι ρυθμιστής των εκλογών ανέφερε χαρακτηριστικά «κόψτε κάτι σε αυτό. Και σημείωσε ότι ρυθμιστής θα είναι ο λαός», ενώ σχετικά με την ήπια αντίδρασή του τόνισε ότι κάνει τεράστια υπομονή γιατί, όπως εξήγησε, νιώθει το βάρος της εθνικής ευθύνης.
Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «στεναχωρημένο αλλά και αποφασισμένο, συγκεκριμένο και επίμονο» και πρόσθεσε ότι «οι τέως πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων φέρονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο».
«Βλέπουμε πως φέρονται ο κ. Σημίτης, κ. Καραμανλής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για ιστορική ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου να υπάρξει ακεραιότητα και προοπτική για την παράταξη.
«Το ΠΑΣΟΚ δέχεται ένα πλήγμα γιατί υπάρχει απόπειρα διάσπασης αλλά θα το ξεπεράσει», είπε.
Όσον αφορά στη συστράτευση στελεχών του κόμματος με τον πρώην πρωθυπουργό ανέφερε ότι είναι «ελάχιστοι άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ», πως τα περισσότερα στελέχη είναι στρατευμένα στο ΠΑΣΟΚ και ότι με τον κ. Παπανδρέου είναι μία μικρή κλειστή ομάδα «που ήταν πάντα μαζί του».
Σε ό,τι αφορά το στόχο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές υπογράμμισε την ανάγκη να έχει σταθεροποιητικό ρόλο και «κανείς δεν θα μας εμποδίσει».
«Το ζήτημα των εκλογών δεν είναι ο Γ. Παπανδρέου αλλά το μεγάλο θέμα είναι ποια κυβέρνηση θα σχηματιστεί, αν την απάντηση τη δίνει η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το καθοριστικό γιατί δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση», είπε και τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρξουν συνεργασίες

1 σχόλιο

  1. Όταν σου κόψουν το δικαίωμα να έχεις την πληρωμένη απ΄το Λαό θωρακισμένη BMW κ Βενιζέλο, τότε τα λέμε ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση