GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιοδοξία για Σνάιντερ στη Γιουβέντους

Το ενδεχόμενο ο Ουέσλι Σνάιντερ να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι μεγάλο. Ο Ολλανδός άσος είναι ένας παίκτης τον οποίο επιθ...


Το ενδεχόμενο ο Ουέσλι Σνάιντερ να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι μεγάλο. Ο Ολλανδός άσος είναι ένας παίκτης τον οποίο επιθυμούν να δουν στα χρώματα της ομάδας οι υπεύθυνοι της «Γιούβε» και έτσι καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να κλείσουν σύντομα το deal.
Τα όσα αναφέρουν ο ιταλικός και ο τουρκικός Τύπος καθιστούν εφικτή την μεταγραφή του.
Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις για να τα βρουν και να κλείσει η συμφωνία. Ήδη υποστηρίζουν ότι οι διοικούντες την Γιουβέντους έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη να απαντά θετικά σε πρόταση να συμβόλαιο τουλάχιστον 18 μηνών με αποδοχές κάτι περισσότερο από 4,5 εκατομμύρια.
Την ίδια στιγμή στην Τουρκία παραδέχονται ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον Ολλανδό. Υπάρχουν δημοσιεύματα (τόσο στην Ιταλία όσο και στην Τουρκία) περί πρότασης δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Γιουβέντους η οποία δεν ικανοποιεί τους υπεύθυνους.
Αυτοί όμως δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του παίκτη εάν λάβουν ένα ικανοποιητικό αντίτιμο.
Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση παίζει και ο παίκτης. Ο Σνάιντερ δεν περνάει καθόλου καλά στην Τουρκία. Δεν του αρέσει η ζωή στη χώρα, ενώ δεν πρέπει να αμεληθεί και το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν έχει εγκατασταθεί στην Τουρκία καθώς δεν είναι αρεστή στους κατοίκους λόγω ενός ρόλου που έχει υποδυθεί παλιότερα.
Η γυναίκα του Σνάιντερ θέλει να μετακομίσει ο άντρας της στην Ιταλία και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και ο Ολλανδός εάν δεν τα βρίσκουν οι δύο ομάδες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση