GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφυλακτικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Επιφυλακτικός έναντι της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάν...

Επιφυλακτικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Επιφυλακτικός έναντι της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα του είναι διατεθειμένο να συμμετάσχει σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, ωστόσο, πρόσθεσε, περιμένει πρώτα να δει τι πραγματικά θέλει να διαπραγματευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, να δει τις θέσεις της νέας κυβέρνησης, αλλά κυρίως, σημείωσε, η χώρα πρέπει να πάει ενωμένη και με σχέδιο για τη χώρα.

Το Ποτάμι, είπε ο κ. Θεοδωράκης, θέλει να διευκολύνει την κυβέρνηση, υπό την προϋπόθεση ότι οι θέσεις της δεν θα συγκρούονται με τη θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπάρχουν επιφυλάξεις, υπάρχουν και σημεία συμφωνίας, είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι είναι προτιμότερο να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία συμφωνίας, αλλά, κατέληξε, περιμένουμε τις πραγματικές προτάσεις της κυβέρνησης για να τοποθετηθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση