GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκαν προσλήψεις εκατοντάδων αναπληρωτών

Με απόφαση του  Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου προσλαμβάνονται  819 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας και ειδ...

Ανακοινώθηκαν προεκλογικά προσλήψεις εκατοντάδων αναπληρωτών
Με απόφαση του  Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου προσλαμβάνονται  819 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής για την κάλυψη κενών στα σχολεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, "για την ειδική αγωγή προσλαμβάνονται στη  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 46 εκπαιδευτικοί για το Πρόγραμμα εξατομικευμένων μέτρων υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επίσης  67 εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας και 378 Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την εξειδικευμένη υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Σύνολο 491 εκπαιδευτικοί.
Για τις ανάγκες της Γενικής Παιδείας προσλαμβάνονται  στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 150 εκπαιδευτικοί και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 70 εκπαιδευτικοί με πιστώσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό, 37 ειδικότητες από πιστώσεις ΕΣΠΑ και 71 εκπαιδευτικοί ΠΕ 70 και ΠΕ 60. Σύνολο 328.
Από το Υπουργείο σημειώνεται  ότι για την πρόσληψη 500 τουλάχιστον εκπαιδευτικών στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη, για τους οποίους υπάρχουν εγκεκριμένες πιστώσεις, απαιτείται νομοθετική ρύθμιση η οποία δεν είναι δυνατή μέχρι επανέναρξης των εργασιών της Βουλής". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση