GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν έχει νόημα να αφήσει κανείς το ΠΑΣΟΚ για να πάει στη ΝΔ...

Andreas Loverdos . Όσοι από τους πολιτικούς της Ν.Δ. απευθύνονται στους ψηϕοϕόρους του κέντρου και ζητούν ψήϕο από το ΠΑΣΟΚ για παραδειγ...

Andreas Loverdos.

Όσοι από τους πολιτικούς της Ν.Δ. απευθύνονται στους ψηϕοϕόρους του κέντρου και ζητούν ψήϕο από το ΠΑΣΟΚ για παραδειγμα, έχουν απολύτως άδικο!
Η δική μας μεταϕορά, όσων μεταϕερθούν, δεν λύνει κάποιο θέμα. Για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ψηϕίζουμε Ν.Δ, λένε. Δεν υπάρχει αυτό!

Εάν δείτε τις διαϕορές στις δημοσκοπήσεις, το 3% είναι περίπου 200.000 ψήϕοι. Μόνο ο επαναπατρισμός στη Ν.Δ. ψηϕοϕόρων του ΣΥΡΙΖΑ της δίνει το προβάδισμα, γιατί η διαϕορά του 3% γίνεται 1,5%.Καθένας που μεταϕέρεται είναι μείωση: Δεν ψηϕίζω ΣΥΡΙΖΑ και ψηϕίζω Ν.Δ

Δεν έχει νόημα λοιπόν κανείς να αϕήνει το κέντρο, την κεντροαριστερά, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη για να πάει στη Ν.Δ.

3 σχόλια

  1. Δεν έχει νόημα η ψήφος στους Σαμαροβενιζέλους γενικά. Είναι καιρός να πάτε σπίτια σας και στο πρότερο επάγγελμα σας. Αρκετά μας "σώσατε" !! Δρόμο τώρα. Οϋτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΚΙΔΗΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΕΓΩ...

    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ "ΠΟΤΑΜΙ", ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ!!!

    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ "...ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσοπάνηδες χωρίς ερίφια γκλίτσα και φλογέρα και στο ένα Κόμμα και στο άλλο, ΑΛΛΑ με βοσκοτόπια και στο ένα και στο άλλο. να λοιπόν γιατί το Βατοπέδι και Μ. Λαύρας στη Σκύρο.

    Οπότε δεν έχει νόημα να αφήσει κανείς το ΠΑΣΟΚ για να πάει στη ΝΔ, υπάρχει διέξοδος στην επιλογή της ανωμαλίας από φασισμό των διαπλεκόμενων στη διαφθορά και τη κατάχρηση της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση