GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Λεβαδειακός και Ηρακλής

Δεν έγιναν μαλλιά-κουβάρια, αλλά χέρι-χέρι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Νίκη 2-0 του Λεβαδειακού στις Σέρρες κ...


Δεν έγιναν μαλλιά-κουβάρια, αλλά χέρι-χέρι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Νίκη 2-0 του Λεβαδειακού στις Σέρρες και «χρυσό» 0-0 ο Ηρακλής που άφησε εκτός του Πλατανια.
Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται Λεβαδειακός και Ηρακλής, αφήνοντας εκτός συνέχειας Πλατανιά και Εθνικό Σερρών.
Η ομάδα της Βοιωτίας είναι εκείνη που πήρε παράλληλα και την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο αφού πέρασε εύκολα με σκορ 2-0 από τις Σέρρες, υποτάσσοντας τον τοπικό Εθνικό με σκορ 2-0. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα (41’ και 80’).
Την ίδια ώρα στην Κρήτη ο Πλατανιάς υποδεχόταν τον Ηρακλή θέλοντας μόνο τη νίκη για να προκριθεί. Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα όταν σημειώθηκαν και… θερμά επεισόδια μεταξύ των παικτών, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης άντεξε και πήρε το 0-0 με το οποίο σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Εθνικός Γαζώρου – Λεβαδειακός 0-2
(41’, 80’ Μιλοσάβλιεφ)
Πλατανιάς – Ηρακλής 0-0
Βαθμολογία
Λεβαδειακός 7 (+4)
Ηρακλής 5 (+2)
Πλατανιάς 4 (0)
Εθνικός Γαζώρου 0 (-5)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση