GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Δείτε με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες

Βροχερό θα είναι το Σαββατοκύριακο των εκλογών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. Ο καιρός τελικ...



Βροχερό θα είναι το Σαββατοκύριακο των εκλογών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.
Ο καιρός τελικά δεν θα είναι σύμμαχος σε όσους ετεροδημότες ταξιδέψουν στον τόπο καταγωγής τους για τα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς η χώρα μας από την Πέμπτη το βράδυ θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζεται από ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της, αλλά και πολύ ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη
Τα φαινόμενα αρχικά θα επηρεάσουν τη δυτική Ελλάδα και έως το πρωί της Παρασκευή θα έχουν επεκταθεί στη κεντρική και βόρεια χώρα, ενώ έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα έντονα, ενώ στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Το Σαββατοκύριακο στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στις νότιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες τα βραδύ της Κυριακής, ξημερώματα Δευτέρας, ενδέχεται να κατέβουν και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

1 σχόλιο

  1. Οι εμετικές, κατάμαυρες διαφημίσεις της ΝΔ συνεχίζονται προκαλώντας αηδία σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Οι γκαφατζήδες της σαμαρικής ΝΔ δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν ποσοστά με τα ντροπιαστικά, για τη παράταξη, διαφημιστικά ; Λες και σκηνοθετούν χολυγουντιανή ταινία για το 2012 !

    Με αυτά η διαφορά υπέρ του Σύριζα μεγαλώνει αφού από αντίδραση αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, ακόμα και δεξιοί θέλουν να τον υπερψηφίσουν. Με αυτές τις διαφημίσεις, όσο συνεχίζονται, κάνουν την αυτοδυναμία του Σύριζα σίγουρη με ποσοστά άνω του 36-38%.

    Η ΝΔ, σίγουρα δεύτερη, με πάνω από 6 μονάδες διαφορά, θα χάσει κι άλλο. ΄Θα χάσει αυτή την εβδομάδα 2-3 μονάδες προς την Χ.Α ( αφού δεν υπάρχει πια λόγος να την ψηφίσουν ) και 2 μονάδες προς τους ΑΝΕΛ που, όχι μόνο μπαίνουν στη Βουλή ), αλλά θα φτάσουν σε ποσοστά το 4 με 5%. Η ΝΔ θα συρρικνωθεί, τελικά σε ποσοστά κάτω του 25%, με τάσεις καθοδικές.

    Όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά των ΑΝΕΛ,τόσο πιο ισχυρή φωνή θα έχουν σε μια αυριανή συγκυβέρνηση με τον Σύριζα,είτε αυτός είναι αυτοδύναμος είτε όχι.

    Η ΝΔ προσπάθησε και προσπαθεί να διαλύσει τις Τράπεζες και την Ελληνική Οικονομία με διάφορα εμπρηστικά διαφημιστικά και εμπρηστικές δηλώσεις ακραίων στελεχών. Δεν θα τα καταφέρει να διαλύσει την Ελλάδα για κομματικά οφέλη. Ο ελληνικός λαός δεν ακούει τα διχαστικά κηρύγματα των ακραίων που έχουν καταλάβει ( προσωρινά ) τη ΝΔ. Ο λαός δεν τρομοκρατείται από τους διαπλεκόμενους και τους επαγγελματίες υβριστές του.

    Η Δημοκρατία θα νικήσει, βάζοντας στο περιθώριο τους ΣαμαροβενιζέλουςΓΑΠ. Και οι 3 μισούν τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους θέλουν μόνο ως ψηφοφόρους και χειροκροτητές κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά τους έχουν γραμμένους και τους ξεσκίζουν σε φόρους και χαράτσια. Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε από την πολιτική σαπίλα. Υπάρχουν, λίγοι δειλοί και λίγα κομματόσκυλα, που νοιάζονται για την καρέκλα και όχι για την Ελλάδα. Τελειώνουν με τη ψήφο μας. Αρκετά μας μαύρισαν τις ζωές, ώρα να τους μαυρίσουμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση