GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέμισε από κόσμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες, αφού με την τελευταία χιονόπτωση γέμισε με κόσμο. Την Π...



Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες, αφού με την τελευταία χιονόπτωση γέμισε με κόσμο. Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου άνοιξαν και οι πίστες οι οποίες σε συνδυασμό με το σαλέ κάνουν μια πολύ ωραία εξόρμηση και διασκέδαση.

Ο κόσμος βρέθηκε στην όμορφη χιονισμένη φύση του Μαινάλου και μάλιστα έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πάρα πολύς ο κόσμος, αλλά και πολλά λεωφορεία τα οποία καταφθάνουν και συνεχώς το χιονοδρομικό κέντρο γεμίζει με νέους επισκέπτες, οι οποίοι απολαμβάνουν τα ζεστά ροφήματα στο ανακαινισμένο σαλέ, χαζεύοντας την όμορφη θέα και εισπράττοντας τα καλά που μια εκδρομή σε ένα τόσο όμορφο τοπίο, είναι ικανή απλόχερα να προσφέρει.

Για τους πιο τολμηρούς, και τους λάτρεις της χιονοδρομίας, οι πίστες είναι καλά στρωμένες.

Ο Βαγγέλης Ξέστερνος, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου ανέφερε ότι έχοντας κάνει μια τρομερή μελέτη για τα 14 χρόνια που θα είναι στην δικαιοδοσία του Χρονόπουλου, η ανάπτυξη έχει ένα βάθος χρόνου.»

Πενταπλασίασαν το παρκινγκ των ΙΧ, ενώ την Παρασκευήή είχαν 3.000 οχήματα και έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν 60 πούλμαν. Θα υπάρχει και σκι bus από Καλαμάτα, Άργος, Τρίπολη, Ναύπλιο, Κόρινθο και Πειραιά.

Επίσης τόνισε ότι δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη, έχουν δώσει προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Το καινούργιο τριώροφο σαλέ, δίνει άλλη όψη στο ΧΚ ενώ ετοιμάζεται μία ψησταριά με σουβλάκια. Οι παροχές εκτός από το σαλέ έχουν και το ΜΕΤΑΧΑ σαλέ για τον κόσμο. Εχουν περισσότερους δασκάλους.

Ο κ. Πουρναράκης από το Λεβίδι μίλησε για το χιονοδρομικό, που είναι σε καλά χέρια και δουλεύεται σωστά. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο επισκέπτης να περάσει ευχάριστο χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση