GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με νωπή εντολή μπορούμε να πούμε όχι στην τρόικα»

«Η ΝΔ έχει ένα εθνικό σχέδιο και με κάποιες πολιτικές δυνάμεις μπορούμε να συγκλίνουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο», δήλωσε ο υποψή...



«Η ΝΔ έχει ένα εθνικό σχέδιο και με κάποιες πολιτικές δυνάμεις μπορούμε να συγκλίνουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο», δήλωσε ο υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθήνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι είναι εύκολο να γίνει μια κυβέρνηση με σύγκλιση στο πρόγραμμα της ΝΔ.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι «με νωπή εντολή η τρόικα δεν θα μπορεί πλέον να επιβάλλει πολιτικές του παρελθόντος».

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει λόγο για μονομερείς αντισυμβατικές ενέργειες, ενώ σημείωσε ότι «η ΝΔ έκανε μονομερείς ενέργειες όχι όμως κόντρα στις συμβάσεις». Εκτίμησε, επίσης, πως εάν είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας η αξιολόγηση θα είχε κλείσει.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε, τέλος, ότι «η ΝΔ στοχεύει σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η πορεία της χώρας πρέπει να είναι ευρωπαϊκή», και υπογράμμισε πως η «ΝΔ πρέπει να στραφεί στην πολιτική που είχε πάντα και εξέφραζε την μεσαία αστική τάξη και οφείλουμε να την ανατάξουμε».

1 σχόλιο

  1. Η νωπη εντολη θα μπει στον κωλο σας!

    μαλακοβιοληδες
    αχρηστοι
    αχρειοι
    πουλημενοι
    ντενεκεδες
    πατριδοκαπηλοι
    μουνοπανα
    επαγγελματιες
    σκατα στις μουρες σας


    φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση