GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η πρώην του Βλαστού τον παρακολουθούσε για εντοπίσει τη σχέση του με τη δικηγόρο του

Με λεπτομέρειες περιγράφει στην κατάθεσή της στις αρχές η Παναγιώτα Καρπούζου, κατηγορούμενη σήμερα για την υπόθεση του κυκλώματος τ...


Με λεπτομέρειες περιγράφει στην κατάθεσή της στις αρχές η Παναγιώτα Καρπούζου, κατηγορούμενη σήμερα για την υπόθεση του κυκλώματος των 37 «μπράβων» της νύχτας, τα συναισθήματα που ένιωθε για τον πρώην ερωτικό της σύντροφο Παναγιώτη Βλαστό.
Καταθέτει πως παρακολουθούσε τον Παναγιώτη Βλαστό προκειμένου να τον εντοπίσει με τη νέα του ερωμένη (και δικηγόρο του) την οποία αποκαλούσε «Μαντουλίνι». Η γυναίκα αυτή είναι δικηγόρος του Βλαστού και σήμερα κατηγορουμένη στην υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία ο Παναγιώτης Βλαστός συνευρίσκονταν ερωτικά μαζί της μέσα στη φυλακή!
Αναλυτικά, η κατάθεση της Παναγιώτας Καρπούζου στις αρχές έχει ως εξής:
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στις 13/12/12 και ενώ την περίοδο εκείνη είχα ερωτική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό, μετά την πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία μας, η οποία όπως σας έχω πει γινόταν με τηλέφωνα για να μιλάμε μόνο μεταξύ μας, από κεκτημένη ταχύτητά του μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε συγκεκριμένα “Καλημέρα Μαντουλίνη όμορφο όλη μέρα”. Το συγκεκριμένο μήνυμα το θυμάμαι γιατί το έχω αποθηκεύσει στον υπολογιστή μου. Όταν πήρα αυτό το μήνυμα κατάλαβα ότι διατηρεί και άλλη σχέση χωρίς να ξέρω ποια γυναίκα είναι αυτή, στην οποία ήθελε να στείλει το παραπάνω μήνυμα.

Εγώ νευρίασα και για αυτό μετά από δύο ώρες που με πήρε ήμουν έξαλλη και του είπα για το μήνυμα. Αυτός μου το δικαιολόγησε, λέγοντας ότι το έκανε για να ζηλέψω, αλλά εγώ δεν το πίστεψα και δεν απαντούσα στις κλήσεις. Επειδή δεν απαντούσα την επόμενη ημέρα, ο Π. Βλαστός από τον ίδιο αριθμό μου έστειλε μήνυμα με το περιεχόμενο: “Θα κανονίσω για την Δευτέρα να έρθεις απάντησε μου γηα να ξέρο σουρτούκο”.

Έψαχνα τρόπο να βρω ποια ήταν η δεύτερη γυναίκα. Σκέφτηκα και έκανα το εξής: πήγα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, βρήκα τον πιο συμπαθητικό υπάλληλο, που δεν τον γνώριζα από πριν και στην πορεία έμαθα ότι τον λένε Βαγγέλη. Αυτόν τον Βαγγέλη τον παρακάλεσα λέγοντας ότι έχω ένα φίλο στις φυλακές, ο οποίος έχει παρανόμως κινητό τηλέφωνο και κάτι έγινε και του έσπασε η κάρτα η οποία όμως δεν ανήκε στο όνομά του αλλά σε κάποιου άγνωστου, έναν αλλοδαπό. Τον παρακάλεσα να βγάλει μια άλλη κάρτα με τον ίδιο αριθμό για να εξυπηρετήσω τον φυλακισμένο. Ο υπάλληλος με λυπήθηκε και χωρίς να απαιτήσει ταυτότητά μου ενεργοποίησε μια νέα κάρτα sim με τον ίδιο αριθμό. Για να τον ευχαριστήσω του έδωσα 20 ευρώ.

Όταν γίνεται αυτή η διαδικασία και ενεργοποιείται μια νέα κάρτα, αμέσως διακόπτεται η προηγούμενη που αντιστοιχεί στον ίδιο αριθμό. Για αυτό το λόγο για να σας απαντήσω στο αρχικό σας ερώτημα, διακόπηκε η λειτουργία του αριθμού από τα χρήματα και ξαφνικά βγήκε σήμα στο Χαλάνδρι.

Κάνοντας αυτή την πράξη, ο σκοπός μου ήταν να βάλω αυτή τη νέα κάρτα sim σε μια δικιά μου συσκευή τηλεφώνου, να ενεργοποιήσω την κάρτα και στον χρόνο που θα είχα μέχρι να αντιληφθεί ο Βλαστός ότι δεν εκπέμπει σήμα το κινητό του, το οποίο θα ήταν από 1 έως 5 ώρες, να δω αν θα τον καλούσαν άλλα νούμερα, που θα έπαιρνα πίσω και θα άκουγα τη φωνή τους χωρίς να μιλήσω για να δω ποιες είναι οι γυναίκες και με ποια διατηρεί παράλληλες σχέσεις».

Το ίδιο καταθέτει ότι έπραξε και με άλλες κάρτες sim που καλούσαν τον αριθμό του Παναγιώτη Βλαστού, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τον βαρυποινίτη και να ανακαλύψει τη δεύτερη γυναίκα. Οταν ο Βλαστός άρχισε να της λέει ότι κάτι συμβαίνει με το τηλέφωνό του και την έβαζε να καλεί τα νούμερά του, εκείνη για να τον παραπλανήσει, «όχι μόνο του έλεγα ότι καλώ και εγώ σ” αυτά τα νούμερα και καλεί κανονικά, αλλά από αυτά τα κινητά έστελνα μηνύματα στους αριθμούς που ήξερα ότι είναι ενεργοί στην κατοχή του ή ενεργοί σε γνωστούς του για να τους μπερδέψω και τους έγραφα: “Μην μιλάτε. Προσοχή ΕΥΠ”».

«Από τις φωνές πάντως που άκουσα και από το συνειρμό που έκανα (Αδαμαντία-Μαντώ-Μαντουλίνι) και ξέροντας ότι τη δικηγόρο του τη λένε Αδαμαντία κατάλαβα ότι αυτή ήταν η γυναίκα που είχε σχέση με τον Π. Βλαστό και της έστελνα διάφορα μηνύματα από ένα νούμερο που είχα επανενεργοποιήσει που της έλεγα ότι ο Παναγιώτης την κοροιδεύει.
Ολα τα παραπάνω έγιναν επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Παναγιώτη και δεν σκεφτόμουν καθαρά».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση