GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Οι ζητιάνες άνοιγαν πόρτες με κάρτες και κατσαβίδια

Ένα χρόνο κράτησε η δράση μιας «θηλυκής» συμμορίας από τσιγγάνες που προσποιούνταν τις ζητιάνες και χτυπούσαν τις πόρτες σπιτιών στη...


Ένα χρόνο κράτησε η δράση μιας «θηλυκής» συμμορίας από τσιγγάνες που προσποιούνταν τις ζητιάνες και χτυπούσαν τις πόρτες σπιτιών στην Πάτρα, αλλά όταν κανείς δεν απαντούσε τις… παραβίαζαν με κάρτες ή κατσαβίδια και άρπαζαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μέσα!
Οι τέσσερις δράστιδες ηλικίας 41, 34, 22 και 15 χρόνων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των ανδρών της Ασφαλείας, που ειδοποιήθηκαν από μια 41χρονη γυναίκα ότι προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού της. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, με την ίδια μέθοδο, είχαν διαρρήξει τουλάχιστον πέντε σπίτια μέσα στο 2014 και είχαν αρπάξει συνολικά 500 ευρώ, κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και ένα κινητό.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η σπείρα είχε διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές και συνεχίζουν την έρευνα για να τις εξιχνιάσουν. Στο μεταξύ, οι τέσσερις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή τους ως την Παρασκευή που θα απολογηθούν στον ανακριτή.
*** Τρεις μήνες έλειπε από το σπίτι της στη Χίο μια ηλικιωμένη και όταν επέστρεψε βρήκε ένα από τα παράθυρα ορθάνοιχτο! Από μέσα έλειπαν κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, που είχαν αρπάξει άγνωστοι κατά το διάστημα της απουσίας της 84χρονης γυναίκας. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην τοπική Ασφάλεια που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση