GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ξηρός τους άφησε όλους παγωτό. Δείτε τι είπε στον εισαγγελέα και του κάνουν ακόμα αέρα για να συνέλθει!

Πριν του ασκηθεί ποινική δίωξη για διεύθυνση άγνωστης οργάνωσης με άγνωστα μέλη, ο Χριστόδουλος Ξηρός άφησε εμβρόντητο τον εισα...



Πριν του ασκηθεί ποινική δίωξη για διεύθυνση άγνωστης οργάνωσης με άγνωστα μέλη, ο Χριστόδουλος Ξηρός άφησε εμβρόντητο τον εισαγγελέα, όταν του είπε πως σκόπευε να παραδοθεί πριν από δυο μήνες.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως σκόπευε να παραδοθεί για να σωθεί η ζωή του Νίκου Ρωμανού ο οποίος έκανε απεργία πείνας.
«Αισθανόμουν υπεύθυνος για τη ζωή του Ρωμανού» δήλωσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, «επειδή οι άδειες των κρατούμενων για το πανεπιστήμιο κόπηκαν με πρόφαση την απόδρασή μου».

Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί δεν παραδόθηκε, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε:
«Φοβόμουν μήπως με κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους. Σαμαράς και Βενιζέλος έψαχναν με τόση αγωνία να βρουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας -για να σώσουν τον κώλο τους-, που φοβήθηκα πως θα πρότειναν εμένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους, και μετά δεν θα είχα μούτρα να κυκλοφορήσω ούτε στους δρόμους, ούτε στις φυλακές».

Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί πήγε να βοηθήσει τον αστυνομικό που έπεσε με την μηχανή, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως οι επαναστάτες έχουν μια φυσική ευγένεια, την οποία οι μεταλλαγμένοι αστοί δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ αλλά ούτε και μπορούν να την κατανοήσουν.

Όταν ρωτήθηκε για τις γυναίκες με τις οποίες συναντιόταν όλο αυτό το διάστημα, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ για τις γυναίκες με τις οποίες συνευρίσκεται.

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τα ξανθά μαλλιά του, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε πως ήθελε να τα βάψει ξανθά από μικρός αλλά δεν τον άφηνε ο πατέρας του που ήταν παπάς, ενώ τόνισε πως ήθελε να δώσει και λίγη χαρά στους Έλληνες, αφού οι Απόκριες πλησιάζουν και, ήδη, οι μισοί Έλληνες έχουν αποφασίσει φέτος να ντυθούν Χριστόδουλος Ξηρός.

Τέλος, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως οι δικαστές πρέπει να απολογηθούν για τη συνεργασία τους με τις δυνάμεις κατοχής, και φώναξε «αντίσταση στην τρόικα, δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας», οπότε δεν υπάρχουν και πολλοί σήμερα στην Ελλάδα που θα διαφωνήσουν μαζί του, αν και ντρέπονται να το παραδεχτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση