GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε η συνάντηση Ολάντ – Μέρκελ

Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένο να έχουν την Κυριακή στο Στρασβούργο ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάρ...


Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένο να έχουν την Κυριακή στο Στρασβούργο ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναβλήθηκε «εξαιτίας των γεγονότων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος είχε απευθύνει την πρόσκληση.
Η συνάντηση αναβλήθηκε «εξαιτίας των γεγονότων» που συνδέονται με τις επιθέσεις στη Γαλλία. Διεξάγονται συζητήσεις «για να βρεθεί μια νέα ημερομηνία» για τη συνάντηση των δύο ηγετών, διευκρίνισε ο Άρμιν Μάχμερ. Την πληροφορία επιβεβαίωσε το περιβάλλον του Ολάντ.
Ο Γάλλος πρόεδρος είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι θα συναντούσε τη Γερμανίδα καγκελάριο την Κυριακή «για να μιλήσουν για το μέλλον της Ευρώπης», έπειτα από πρωτοβουλία του Σουλτς.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση