GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπρησμός στο τζιπ του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου

Με εμπρησμό φαίνεται πως «τιμώρησαν» άγνωστοι τον επιχειρηματία Ανδρέα Πάτση για την απόφασή του να παραιτηθεί από μεγαλομέτοχος της...


Με εμπρησμό φαίνεται πως «τιμώρησαν» άγνωστοι τον επιχειρηματία Ανδρέα Πάτση για την απόφασή του να παραιτηθεί από μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Superleague και να μηδενίζεται σε κάθε αγώνα.
Το τζιπ ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, που όμως δεν χρησιμοποιούσε ο ίδιος αλλά η σύντροφος του Στέλλα Παύλου, τυλίχτηκε στις φλόγες στις 3.50 τα ξημερώματα στη συνοικία του Αγίου Νεκταρίου στη Νέα Ιωνία όπου ήταν σταθμευμένο. Πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής που ειδοποιήθηκε αμέσως, έφτασαν με δύο οχήματα και έσβησαν τις φλόγες.
Από την επιτόπια έρευνα προέκυψε ότι άγνωστοι είχαν περιλούσει το τζιπ με εύφλεκτο υγρό, πιθανότατα βενζίνη, πριν το πυρπολήσουν. Το όχημα υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές και τις έρευνες για τον εμπρησμό ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση