GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δύσκολη η κατάσταση στις τράπεζες»

Λεπτομερή ενημέρωση για τα προβλήματα των τραπεζών και της οικονομίας έδωσε σήμερα το πρωί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιά...


Λεπτομερή ενημέρωση για τα προβλήματα των τραπεζών και της οικονομίας έδωσε σήμερα το πρωί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στον Σταύρο Θεοδωράκη κατόπιν αιτήματος του τελευταίου.
«Το συμπέρασμά μου είναι ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά υπό έλεγχο» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξερχόμενος της συνάντησης η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα.
«Η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα» πρόσθεσε «στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες και τις καταθέσεις των Ελλήνων, όσο βέβαια και οι Έλληνες τηρούν τις δεσμεύσεις τους και συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους για την επίλυση των προβλημάτων».
«Το Ποτάμι, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, αυτό ακριβώς θέλει να εξασφαλίσει και σε αυτές τις εκλογές: Ότι η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά της Ευρώπης και στηρίζεται από την Ευρώπη» τόνισε.
«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο: Είναι η ευρωπαϊκή του πορεία» υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους φόβους που δημιουργούν δηλώσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «με ένα δυνατό Ποτάμι, αυτή η πορεία θα τονωθεί ακόμα περισσότερο».
Έκανε λόγο για «παραφωνίες, που ακούγονται αριστερά και δεξιά, άνθρωποι που αμφισβητούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» χαρακτηρίζοντας τα λόγια αυτά ως «επικίνδυνα και επιπόλαια, που δεν έχουν σχέση με την πραγματική θέληση του Έλληνα».
Επισήμανε, επίσης, ότι στη διακαναλική συνέντευξη του Ποταμιού, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο, θα παρουσιαστεί το πλαίσιο στο οποίο πιστεύει το κόμμα του ότι πρέπει να συνεχίσει να κινείται η χώρα μας με συγκεκριμένες προτάσεις και για τις εκκρεμότητες που έχουμε με την ΕΕ.
«Είτε έχουμε κυβέρνηση, είτε όχι τη Δευτέρα, το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες έχουμε τη θέληση να είμαστε μέλος της ευρωζώνης και μέρος της Ευρώπης. Άρα, νομίζω ότι αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει» κατέληξε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση