GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ...

Andreas Loverdos .  "Θέλω να απευθυνθώ στον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ και να του πω ότι ο φόβος να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ άρα ψηφίζω Νέα Δημο...

"Θέλω να απευθυνθώ στον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ και να του πω ότι ο φόβος να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ άρα ψηφίζω Νέα Δημοκρατία, δεν μετράει.
Γιατί η μετακίνηση ψηφοφόρων από το ΠΑΣΟΚ προς τη Νέα Δημοκρατία αποδυναμώνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς να δυναμώνει τη Νέα Δημοκρατία.
Αυτό που πρέπει να γίνει αν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν τους συσχετισμούς είναι ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που πάνε ΣΥΡΙΖΑ τώρα, λόγω του ΕΝ.Φ.Ι.Α., λόγου χάριν.
Και υπάρχει εδώ μια ανακολουθία πολιτική και δημοσιογραφική. Ο ΕΤΗΔΕ, που αποκλήθηκε χαράτσι, του Σεπτεμβρίου 2011 ήταν 1.900.000.000 €. Ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. του κ. Στουρνάρα και του κ. Σαμαρά ήταν 3.300.000.000. Ο πρώτος αποκλήθηκε χαράτσι και μας απασχολούσε δυο χρόνια σε όλα τις πρωϊνές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ο δεύτερος δεν έκανε Χριστούγεννα του 2013. Είχε τελειώσει. Σε μια εβδομάδα η κριτική τελείωσε".

1 σχόλιο

  1. Η διαφορά μεταξύ Σύριζα ανέβηκε ξανά πάνω από 5% και συνεχώς θα διευρύνεται. Η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος, χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Ήδη επιστρέφουν στη Χ.Α και στους ΑΝΕΛ όσοι ψηφοφόροι είχαν μια «τάση» για ΝΔ, με βάση τη καταστροφολογία. Τώρα που το ρεύμα υπέρ Σύριζα δεν ανακόπτεται, επιστρέψουν μαζικά πίσω σε ΑΝΕΛ και Χ.Α που θα αυξήσουν κι άλλο τα ποσοστά τους.

    Τις τελευταίες μέρες διαμορφώνεται ένα μεγάλο ρεύμα ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ και τους συμμάχους τους ( Χριστιανοδημοκράτες Νικολόπουλου, Πυρίκαυστος Ελλάδα Ζουράρη, Λευκό κλπ ). Άνθρωποι της Εκκλησίας ( Επίσκοποι, ιερείς, θεολόγοι κλπ ), Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι, άνθρωποι από τα Σώματα Ασφαλείας ( όσοι δεν ψηφίζουν Χ.Α ), ελεύθεροι επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, αγρότες και γενικά άνθρωποι των μεσαίων στρωμάτων, που ψήφισαν τον Ιούνιο του 2012 ΝΔ, στρέφονται τώρα προς τους ΑΝΕΛ ( αφού η ΝΔ δεν έχει καμία πιθανότητα να βγει πρώτο κόμμα ) για να μπορέσουν να έχουν ισχυρή φωνή μέσα σε μια πιθανή συγκυβέρνηση με τον Σύριζα.

    Η φωνή των ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη, για να ισορροπήσει η νέα κυβέρνηση σε θέματα οικονομικά, εθνικά, θρησκευτικά, θέματα ασφαλείας, εκπαιδευτικά. Γίνεται αντιληπτό ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος, αφού δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο μετεκλογικά, άρα οι μετριοπαθείς κεντροδεξιοί και κεντρώοι ψηφοφόροι, που έχουν παραδοσιακές και πατριωτικές αντιλήψεις. θα ψηφίσουν μαζικά τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ χάνει ένα 15% των ψηφοφόρων προς τον Σύριζα και μεγάλα ποσοστά προς ΑΝΕΛ και Χ.Α. Οι προσπάθειες «τρομοκράτησης» απέτυχαν. Οι αγορές προεξοφλούν ισχυρή κυβέρνηση στις 26 Ιανουαρίου είτε ενός Σύριζα αυτοδύναμου, είτε με συγκυβέρνηση. Η αγορά θέλει, πλέον, σταθερότητα και θα στραφεί είτε προς τον Σύριζα είτε προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ήδη όλοι προσαρμόζονται στα καινούρια δεδομένα. Το Χρηματιστήριο αρχίζει και ανεβαίνει σταδιακά, η Ευρώπη δείχνει να ακούει τους Έλληνες για λόγους πολιτικούς, οι καταθέσεις θεωρούνται ( και είναι διασφαλισμένες ), δηλαδή η προσπάθεια της ακραίας πτέρυγας της ΝΔ να φοβίσει έδιωξε και διώχνει ψηφοφόρους.

    Η συσπείρωση της ΝΔ θα αρχίσει να μειώνεται. Ο κόσμος ακόμα και οι μετριοπαθείς ψηφοφόροι της ΝΔ, η Εκκλησία, οι πατριώτες, όλοι θα βάλουν πλάτη στη νέα συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ, γιατί πρώτιστα είναι το καλό της Ελλάδας. Κανένας δεν αντέχει τα διχαστικά διλήμματα της παραπαίουσας Σαμαρικής ΝΔ ( με τους πρώην του ΛΑΟΣ ). Τα ΜΜΕ τους εγκαταλείπουν και πρέπει να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, απομονώνοντας τους ανθρώπους της ΝΔ που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και όχι για την Ελλάδα. Είναι ντροπή οι διαφημίσεις για τις καταθέσεις και έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη, αλλά και οι λογικοί Νεοδημοκράτες για να σταματήσει το αίσχος. Προτιμούν οι άνθρωποι του Σαμαρά να βυθίσουν την χώρα και την οικονομία, γιατί χάνουν την καρέκλα και τη μάσα. Ντροπή και αίσχος για το κατάντημα της σάπιας σαμαρικής ΝΔ.

    Σε 12 μέρες, με τη ψήφος μας πρέπει να τελειώσουμε τη σαπίλα των φόρων, των χαρατσιών, των ΣαμαροβενιζελωνΓΑΠ, των ανθρώπων που διαλύουν την οικονομία, για να υπονομεύσουν τη νέα κυβέρνηση. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Η καταστροφολογία των επιτελών της σημερινής ΝΔ αποτελεί ντροπή για την Ιστορία της παράταξης. Οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες πρέπει να τους τιμωρήσουν στη κάλπη και να τους στείλουν σπίτια τους και στο περιθώριο της Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση