GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κατάινεν δεν αποκλείει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα

Kαλεί τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, o αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιούρκι Κατάινεν, να παραμείνει προσηλωμένη στις μεταρρυθμ...

Ο Κατάινεν δεν αποκλείει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα

Kαλεί τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, o αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιούρκι Κατάινεν, να παραμείνει προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί με τους διεθνείς δανειστές της χώρας, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφερθεί στην Ελλάδα περισσότερος χρόνος για την επίτευξη ορισμένων στόχων.

«Περιμένουμε από αυτούς να τηρήσουν όλες τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει» δήλωσε ο Γιούρκι Κατάινεν στην αγγλόφωνη υπηρεσία του γερμανικού ραδιοφωνικού δικτύου Deutschlandfunk προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να διασφαλίσει ότι όλα τα κράτη μέλη δέχονται ίση μεταχείριση και ότι τα συμπεφωνημένα θα τηρηθούν.

Ωστόσο δεν απέκλεισε τη χορήγηση μίας χρονικής παράτασης για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

«Δεν είπα ότι οι προθεσμίες δεν πρέπει να παραταθούν. Απλώς είπα ότι όσο πιο γρήγορα η Ελλάδα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης» εκτίμησε.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για την Απασχόληση και την Οικονομική Ανάπτυξη, δήλωσε ότι ελπίζει πως η Ελλάδα και οι εταίροι της στην ευρωζώνη θα επιτύχουν έναν συμβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση