GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλία: Σπείρα «άδειασε» αποθήκη σούπερ μάρκετ

Μια σειρά από μεγάλες κλοπές προϊόντων από εγκαταστάσεις καταστημάτων σε όλη τη Θεσσαλία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών α...


Μια σειρά από μεγάλες κλοπές προϊόντων από εγκαταστάσεις καταστημάτων σε όλη τη Θεσσαλία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, μετά τη σύλληψη ενός από τα μέλη σπείρας που «χτύπησε» την αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας.
Οι δράστες ήταν τρεις και όλα δείχνουν ότι ήταν οργανωμένοι, καθώς έφτασαν στον στόχο τους με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Διέρρηξαν την αποθήκη, μπήκαν μέσα και άρχισαν να φορτώνουν εμπορεύματα στα δυο οχήματά τους. Όμως, ο συναγερμός που χτυπούσε τους έκανε να τραπούν βιαστικά σε φυγή, καθώς ήδη ακούγονταν οι πρώτες σειρήνες περιπολικών. Οι δυο από τους διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν με το φορτηγάκι και τα στοιχεία τους διερευνώνται.
Όμως, ο 42χρονος συνεργός τους που κινούνταν με το Ι.Χ. εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία επιστράφηκαν στο κατάστημα. Ο δράστης ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα του Τυρνάβου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση