GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη τελεί ακόμη η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Υπό κατάληψη εξακολουθούν να βρίσκονται τα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη, με τους τευτλοπαραγωγούς να δη...


Υπό κατάληψη εξακολουθούν να βρίσκονται τα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη, με τους τευτλοπαραγωγούς να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο χώρο μέχρι να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το πότε θα πληρωθούν.
Οπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας Παύλος Μπογιαννίδης, “στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας παρατηρείται έντονη κινητικότητα και πολλοί είναι οι βουλευτές,από διάφορα κόμματα, που έχουν ήδη δώσει το παρών”.
“Στο πλαίσιο αυτό και βάσει του διαλόγου που έχουμε κάνει με τους βουλευτές των κομμάτων ευελπιστούμε ότι μέχρι και αύριο το μεσημέρι θα λάβουμε τις απαντήσεις και δεσμεύσεις που αποζητούμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στις δουλειές και τα χωράφια μας”, σημείωσε ο κ.Μπογιαννίδης.
Απο την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δηλώνουν την υποστήριξή τους στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται, ενώ προετοιμάζουν ειρηνική διαμαρτυρία τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλος Βαρκάκης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση