GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμένα Βούρλα - ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό - ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στα Καμένα Βούρλα, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό. Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί...


Καμένα Βούρλα - ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό - ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στα Καμένα Βούρλα, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό.
Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί στον κεντρικό δρόμο των Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη οδηγός του Ι.Χ. προσπάθησε να αποφύγει ένα κλωνάρι δέντρου που έπεσε στο ρεύμα της, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.
Μετά τη σύγκρουση, το φορτηγό κατέληξε στη μάντρα της πολυκατοικίας.
Για να απεγκλωβιστεί η οδηγός, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών του Π.Κ. Αγίου Κωνσταντινου. Η 36χρονη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ερευνά το αστυνομικό τμήμα Καμένων Βούρλων.
Την ίδια ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ίντερνετ Cafe, επίσης στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα.

Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση