GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόρτα έφαγε ο Σαμαράς από Αβραμόπουλο...

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και νυν Επίτροπος στην ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξαφνικά γύρισε την πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρ...



Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και νυν Επίτροπος στην ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξαφνικά γύρισε την πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρες μετά τον διορισμό του από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην θέση του Επιτρόπου με αρμοδιότητα την Μετανάστευση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επικοινωνία με τον Σαμαρά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, αρνήθηκε να βοηθήσει στην σύντομη προεκλογική περίοδο, επικαλούμενος την θέση του στην Κομισιόν.

Η στάση του αντιπροέδρου της ΝΔ αποδίδεται στην προσωπική στρατηγική του να μείνει μακριά από την πολιτική αντιπαράθεση, ώστε να βρεθεί στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων την επομένη των εκλογών, , εφόσον τεθεί θέμα Σαμαρά για την πρωθυπουργία ή την ηγεσία του κόμματος. Πάντως υπάρχει και η δεύτερη σκέψη να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης ακόμη και για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος πάντως απάντησε μέσω συνεργατών του σε όσα του καταλογίζονται ότι δηλαδή αρνείται να βοηθήσει τη ΝΔ, λέγοντας ότι η θέση του επιτρέπει να μετέχει στον προεκλογικό αγώνα ενώ για την απουσία του από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το έμαθε τελευταία στιγμή και γι’ αυτό δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο έστειλε ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχές του.
Παρόλα αυτά λίγες ημέρες νωρίτερα, απαντώντας σε ερώτηση αν θα παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως από εκεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Έλεγε συγκεκριμένα ότι «διατηρώ κανονικώς τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ. Δεν έχω καμία υποχρέωση να αποστασιοποιηθώ από τις πολιτικές μου θέσεις», προσθέτοντας οτι «ο Επίτροπος, ο κάθε Επίτροπος, αν θέλει, μπορεί να κατεβεί και να βοηθήσει τον πολιτικό αγώνα του κόμματός του στην πατρίδα του».

Όμως οι δεσμεύσεις αυτές πήγαν περίπατο, προφανώς γιατί άλλαξαν τα δεδομένα και ο κ. Αβραμόπουλος έχει τη δική του στρατηγική, που είναι πολύ διαφορετική από τα σχέδια του Σαμαρά!

2 σχόλια

  1. Κανένας λογικός και μετριοπαθής από τη ΝΔ δεν παίρνει μέρος στα ακραία και κινδυνολογικά παιχνίδια του κ. Σαμαρά,που δεν φοβίζουν πια κανέναν.

    Η ΝΔ καταρρέει εκλογικά και θα έχει ποσοστά ΠΟΛΑΝ, έτσι που την κατάντησαν οι του πρώην ΛΑΟΣ.

    Ας παραδώσει την εξουσία αξιοπρεπώς.

    Οι ΝΔημοκράτες θα ψηφίσουν άλλα κόμματα, Σύριζα,ΑΝΕΛ, Χ.Α, Ποτάμι κλπ, αλλά όχι την άθλια ΝΔ του κ. Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου κλπ ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση