GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατζαγκούν: Θα νικήσουμε, αν…

Από την απόδοση του Παναθηναϊκού εξαρτάται το αποτέλεσμα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν....


Από την απόδοση του Παναθηναϊκού εξαρτάται το αποτέλεσμα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.
«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ιδιαίτερα για τον Πανιώνιο που χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, σαν ομάδα δηλαδή, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Εφόσον πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, θα πάρουμε και τη νίκη. Όλοι αισθάνονται καλύτερα όταν παίζουν στην έδρα τους, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα εκτός έδρας παιχνίδια», δήλωσε στην κάμερα της Nova.
Μιλώντας για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κρατήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα».
Όσο για την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του, είπε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την πίστη που έχει σε μένα ως ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και η επέκταση της συνεργασίας μου δίνει περισσότερο κουράγιο ως παίκτη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση